ELENA UDREA: Este UMILITOR sa legalizezi SPAGA pentru MEDICI

ELENA UDREA a declarat, marti, la iesirea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), unde trebuia sa se judece contestatia la decizia prin care nu i s-a admis solicitarea de ridicare a CONTROLULUI JUDICIAR in dosarul GALA BUTE ca isi propune ca in peroada urmatoare sa aiba mai multe INITIATIVE LEGISLATIVE legate de domeniul sanatatii.

”Am foarte multe lucruri de facut, imi propun sa am cateva INITIATIVE LEGISLATIVE, sa votez CODUL FISCAL. Multe altele, legate de legislatia in domeniul sanatatii, scandalul cu legalizarea atentiilor date medicilor. Am discutii cu medicii din tara, lucruri importante care ar trebui sa fie in perocuparea parlamentarilor, daca ei nu are veni cu lista de preocupari de la partid. Este UMILITOR sa legalizezi SPAGA pentru MEDICI. Asa, de ce nu am legaliza spaga si in administratia publica, si la primarii si in ministere?  Nu asta e solutia.(…) Solutia este sa se creeze prin contracte ale medicilor cu spitalele ca medicii sa fie platiti conform volumului de munca pe care il depun”, a declarat ELENA UDREA.

CITESTE SI: ELENA UDREA, AMANATA DE JUDECATORII INSTANTEI SUPREME

Solicitarea fostului presedinte al PMP nu a mai fost judecata marti la Curtea Suprema pentru ca cei mai multi dintre judecatorii care ar fi trebuit sa se pronunte in acest caz au mai judecat inainte alte cerereri ale ELENEI UDREA si de data aceasta au cerut sa se abtina.

Astfel, urmeaza a se stabili un nou termen pentru judecarea contestatiei depuse de ELENA UDREA.

Sursa foto: