ELENA UDREA a fost vizitata de mama sa si de RUXANDRA DRAGOMIR in AREST. Precizari despre SARCINA

Elena Udrea, arestata preventiv din 25 februarie, in dosarul “Gala Bute”, este vizitata vineri dimineata de mama sa in arestul Politiei Capitalei. Mama Elenei Udrea i-a adus acesteia un pachet cu alimente si apa. Maria Udrea a ajuns la Arestul central al Politiei Capitalei in jurul orei 9:00 si a intrat fara sa faca declaratii. De asemenea, la Arestul central al Politiei Capitalei a ajuns, vineri dimineata, si Ruxandra Dragomir, anunta postul B1 Tv.

UPDATE 19.03: RUXANDRA DRAGOMIR a postat dupa vizita si un mesaj pe Facebook in care spune ca a gasit-o pe ELENA UDREA “din nou foarte tonica si puternica”.

“Fata de smiorcaielile pe care le auzim toata ziua de la marii barbati ai politicii romanesti, Elena dovedeste o forta interioara incredibila. Dupa toate abuzurile si umilintele la care a fost supusa, pe nedrept si fara probe, din razbunarea a doi oameni care exercita discretionar si ocult puterea in Romania, reuseste in continuare sa zambeasca, sa glumeasca si sa rada, incurajandu-ne pe noi cei care ii suntem alaturi. V-as spune mult mai multe lucruri, discutii serioase sau glume pe care le-am avut in timpul vizitei insa stiu ca multe se vor interpreta intr-un mod gresit si rautacios”, scrie RUXANDRA DRAGOMIR.

“Cand ma gandesc la situatia ei profund injusta, ma apuca sila fata de unii care se pretind jurnalisti, in realitate niste no-name-uri agresive,si care,de dragul de a-i baga si pe ei cineva in seama, inventeaza toate prostiile de pe lume. Ultimele example: ca Elena ar fi insarcinata sau ca i-ar fi adresat cuvinte urate uneia dintre colegele de camera. Acestor oameni si tuturor celor care preiau si multiplica aceste mizerii,am un singur mesaj. Sa va fie rusine,mai ales daca aveti si voi o mama. Iar in cazul in care va roade curiozitatea si doriti informatia corecta ce mananca Elena, cum se simte sau cum arata, intrebati-ma pe mine”, mai scrie prietena ELENEI UDREA.

UPDATE 13.30: Mama ELENEI UDREA si RUXANDRA DRAGOMIR au plecat din Arestul Central al Politiei Capitalei, La iesire, RUXANDRA DRAGOMIR le-a declarant jurnalistilor prezenti ca ELENA UDREA este intr-o stare buna si arata foarte bine. “Este intr-o stare buna, asa cum o stiti si voi, puternica, zambitoare. Ne-a asteptat cu o clama foarte frumoasa in par, arata bine si asteptam sa vina acasa. V-a transmis si voua salutari”, a spus RUXANDRA DRAGOMIR.

Ea a mai aratat ca i-a adus ELENEI UDREA flori si covrigi. RUXANDRA DRAGOMIR a dezvaluit ca fostului ministru ii place sa manance fasolea pe care o primeste in arest.

“Ii aducem si mancare, dar mananca si ceea ce primeste aici. Ori de cate ori este fasole la masa, mananca. Ii place foarte mult fasolea”, a mai spus Dragomir, care a confirmat ca, vineri, au fost controlate celulele.

De asemenea, RUXANDRA DRAGOMIR a mai apreciat ca ELENA UDREA nu va mai ramane in arest si ca nu exista motive intemeiate pentru acestu curu, denunturile dovedindu-se a fi mincinoase.

Potrivit programului, la centrele de arest preventiv ale Politiei Capitalei vizitele se fac de luni pana vineri, in ordine alfabetica. Ziua de vizita pentru Elena Udrea este vineri.

Elena Udrea este arestata preventiv in dosarul “Gala Bute” din 25 februarie. Mandatul de arestare preventiva pe numele Elenei Udrea a fost emis pentru: infractiunea de luare de mita in legatura cu finantarea de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a contractelor incheiate de Termogaz Company SA cu UAT Cavnic si UAT Borsec; infractiunea de luare de mita in legatura cu platile efectuate de Compania Nationala de Investitii catre SC Consmin SA; infractiunea de luare de mita in legatura cu finantarea de catre MDRT a contractelor incheiate de Termogaz Company SA si SC Kranz Eurocenter SRL cu UAT Lupeni si UAT Petrosani; infractiunea de abuz in serviciu, in legatura cu organizarea “Galei Bute”, se arata in decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe mai multe imobile si pe cateva milioane de lei din averea Elenei Udrea, aceeasi masura fiind luata si in cazul celorlalti inculpati din dosarul “Gala Bute”, declara avocatul Marius Striblea. Elena Udrea a mai stat in Arestul Politiei Capitalei din seara zilei de 10 februarie, cand a fost retinuta de procurorii DNA, in ziua urmatoare ea fiind arestata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul “Microsoft”. In 17 februarie, Elena Udrea a fost scoasa din arest si plasata in arest la domiciliu, in urma deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care a judecat contestatia deputatului PMP.

Camera Deputatilor a avizat, in 9 februarie, urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a Elenei Udrea atat in dosarul “Microsoft”, cat si in dosarul “Gala Bute”. In 23 februarie, Camera Deputatilor a avizat ultimele cereri ale procurorilor de urmarire penala si arestare preventiva a deputatului PMP, in dosarul “Gala Bute”.

In acelasi dosar sunt arestati preventiv fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja si primarul municipiului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita. Fostul consilier al Elenei Udrea Stefan Lungu si fostul secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului Gheoghe Nastasia sunt cercetati in arest la domiciliu.

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton este inculpat si el in acest dosar, pentru ca ar fi determinat reprezentantii a zece companii de stat, printre care Hidroelectrica, Nuclearelectrica si Romgaz, sa sponsorizeze ilegal, cu suma totala de peste 1,7 milioane de lei, organizarea Galei Bute de catre firma lui Rudel Obreja. Senatorul PNL Ion Ariton (ales din partea PDL) este sub control judiciar pana in aprilie, acesta fiind obligat sa nu paraseasca tara si sa se prezinte la Politia Sibiu in zilele stabilite prin programul de supraveghere.

In acelasi dosar este arestat preventiv, din 8 februarie, si Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea. De asemenea, potrivit unor documente ale DNA, Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, este urmarita penal pentru luare de mita, in dosarul “Gala Bute”.

Sursa foto: facebook.com