ELENA UDREA face un apel pentru unificarea OPOZITIEI in vederea castigarii ALEGERILOR PREZIDENTIALE

Deputatul PMP ELENA UDREA a declarat ca PMP este singurul partid de centru-dreapta care a crescut in CAMPANIA ELECTORALA si este formatiunea careia i se datoreaza prezenta mai mare la urne si a facut apel pentru UNIREA OPOZITIEI pentru castigarea ALEGERILOR PREZIDENTIALE.

ELENA UDREA a comentat, duminica seara, rezultatele ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE, aratand ca prezenta la vot mai mare decat in anul 2009 se datoreaza si CAMPANIEI facute de partidul sau.

Citeste si: CRISTINA POCORA: PSD intensifica TURISMUL ELECTORAL. BEC nu a luat masuri 

“Suntem un partid in care 80 la suta dintre membri sunt oameni noi, partid care isi construieste acum structurile, suntem singurul partid de centru-dreapta care a crescut in aceasta campanie. Daca prezenta la vot a fost mai mare la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE, cresterea se datoreaza si campaniei facute de PMP”, a declarat ELENA UDREA.

UDREA a precizat ca a dorit sa arate ca desi partidul este unul nou, se poate ca dupa doar trei luni, acesta sa treaca un TEST ELECTORAL “pentru care altii s-au pregatit de ani”.

Citeste si: ALEGERI EUROPARLAMENTARE: Tensiune la sediile partidelor, ULTIMA ORA DE VOT. LIVE TEXT MINUT CU MINUT 

“Vedem ca dezbinarea care a existat intre partidele de centru-dreapta a dus la slabirea acestor partide si la intarirea PSD. Este nevoie stringenta sa ne unim in jurul unui proiect si in noiembrie 2014 sa castigam ALEGERILE PREZIDENTIALE”, a mai spus ELENA UDREA.

Prezenta la urne pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE a fost una redusa, la ora 19.00 inregistrandu-se 26,52 la suta, in timp ce in Bucuresti a fost de 23,69 la suta. 

Sursa foto: jurnalul.ro