ELENA UDREA: Guvernul Ponta PIERDE bani europeni

Liderul PMP, candidatul la Presedintie al partidului, ELENA UDREA, a criticat vineri actualul guvern ca “pierde banii europeni” si ca nu este in stare sa faca nimic concret in afara de pomeni electorale, de mariri de taxe si impozite pentru a avea bani de campanii electorale in acest an si de promisiuni fara acoperire precum micsorarea CAS.

Aflata la Iasi pentru a lua parte la inaugurarea unui Centrul de Informare Turistica si a unei sali de sport din comuna Miroslava, obiective demarate in timpul mandatului ei de ministru, ELENA UDREA a subliniat ca este nevoie de o preocupare a guvernului pentru a sustine investitiile.

Citeste si: ELENA UDREA a jucat la Iasi TENIS CU PICIORUL, s-a urcat la volanul unui TRACTOR si a baut PALINCA. GALERIE FOTO

“Din pacate, actualul guvern PIERDE bani europeni. Intr-un singur an, 2015, ar trebui sa mai absorbim inca 12 miliarde de euro, ceea ce arata ca guvernul Ponta este incapabil sa aduca bani europeni, sa sprijine pe cei care pot crea locuri de munca, sa genereze locuri de munca folosind fonduri europene care ar putea fi cel mai usor de utilizat pentru a satisface o nevoie atat de mare. Unul din patru romani nu are loc de munca. Cu toate acestea, actualul guvern, in afara de pomeni electorale, de mariri de taxe si impozite pentru a avea bani de campanii electorale in acest an, de promisiuni fara acoperire precum micsorarea CAS, nu este in stare sa faca nimic concret. Mult mai usor ar fi daca ar fi capabili sa aduca fonduri europene pe care Romania le avea la dispozitie pana in 2014 si pe care le poate folosi pana in 2015, si daca ar fi in stare sa inceapa executia noului buget european alocat Romaniei”, a afirmat presedintele PMP.

Citeste si: ELENA UDREA in “CAMPANIE ELECTORALA” alaturi de iepurasii PLAYBOY. FOTO

Udrea a reamintit ca in mandatul ei de ministru a avut cea mai buna absorbtie de fonduri ce vizau dezvoltarea regionala.

“Cu toate acestea, doar sapte din cele 19 miliarde euro au reusit sa ajunga in Romania, pentru ca ritmul inceput de guvernarea din care am facut parte a fost incetinit. Un guvern dezastruos, cu o guvernare fara niciun fel de rezultat pentru societate, pentru economie, cu un prim-ministru aflat in campanie electorala, care gaseste in fiecare zi inca o initiativa sa ia voturi de la electorat prin actiunile pe care le face”, a mai declarat ELENA UDREA.