ELENA UDREA huiduita la sectia de politie: Sunt niste oameni PLATITI care strigau si la Cotroceni

ELENA UDREA, aflata sub CONTROL JUDICIAR, s-a prezentat, marti dimineata, la sediul Sectiei de Politie numarul 2 din Capitala acolo unde era asteptata de mai multi protestatari.

ELENA UDREA a fost huiduita la scena deschisa, atat la intrarea cat si la iesirea din sediul institutiei, oamenii aflati acolo “urandu-i”, printre altele, sa ajunga la puscarie. In replica, UDREA le-a declarat jurnalistilor prezenti ca se astepta la un asemenea tratament pentru ca “oriunde se afla ELENA UDREA are loc un spectacol”. 

CITESTE SI: ANUNT SOC. CINE a TURNAT-O pe ELENA UDREA in DOSARUL GALA BUTE 

“Nu ma mira ca beneficiez de un tratament special. Cand este vorba de ELENA UDREA totul este special. Este vorba de niste oameni platiti sa faca asta, aceleasi persoane care strigau si la Palatul Cotroceni in urma cu ceva timp”, a declarat ELENA UDREA. Intrebata daca stie cine ii plateste pe protestatari, UDREA a spus ca: “banuiesc de catre cine”.

”Sunt acuzata ca beneficiul pe care l-as fi avut ar fi electoral, ca as fi vrut sa particip pentru beneficii de imagine. Eu nu ma astept sa fiu arestata. Dar abuzurile pe care le vad nu m-ar mira sa continue cu o arestare. Incearca in fiecare moment sa ma decredibilizeze”, a declarat ea.

CITESTE SI: DOSAR GALA BUTE. STEFAN LUNGU, fostul consilier al ELENEI UDREA, a fost RETINUT 

”Ce este ilegal in a incerca sa finantezi cu fonduri europene imaginea Romaniei? Nu era campanie electorala, era 2011”, a mai spus ELENA UDREA.

”Este pentru prima data cand se formuleaza o acuzatie ca un ministru in functie isi indeplineste atributiile si incearca sa faca o actiune pentru imagine. Pai ce sa zicem de un ministru care face o autostrada, ce sa zicem de un ministru care inaugureaza o scoala? Zicem ca isi face campanie electorala si are beneficii de imagine?”, a concluzionat UDREA.

Sursa foto: gandul.info