ELENA UDREA i-a aplicat o noua LOVITURA lui VICTOR PONTA

ELENA UDREA, presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP) si prezidentiabil din partea acestei formatiuni, i-a aplicat, vineri, o noua lovitura premierului Victor Ponta si partidului din care acesta face parte, PSD.

UDREA a renuntat la lansarea oficiala care ar fi trebuit sa aiba loc duminica, 28 septembrie, la Sala Palatului din Capitala si din banii alocati acestui eveniment a preferat sa cumpere ghiozdane si rechizite pentru aproximativ 5000 de elevi nevoiasi din toata tara.

CITESTE SI: ELENA UDREA: CALIN POPESCU TARICEANU nu va aduna SUFICIENTA sustinere in primul tur pentru a-l ajuta pe VICTOR Ponta in turul doi 

”Si daca aveam 2 milioane de euro, ca Victor Ponta, tot acelasi gest il faceam. Nu vreau sa ne intoarcem la vremurile de trista amintire, in care ne luau de la scoala sa mergem pe stadion sa aplaudam”, a declarat prezidentiabilul PMP vineri dimineata chiar in timpul unei actiuni de distributie a ghiozdanelor si rechizitelor.

CITESTE SI: Udrea, despre DISCUTIILE de la intalnirea cu lideri ai PDL si PSD

Elena Udrea a precizat ca ghiozdanele si rechizitele vor fi distribuite in toata tara si ca suma investita se ridica undeva in jurul a 20.000 de euro. Distributia acestora trebuie sa aiba loc pena pe data de 2 octombrie atunci cand se va da startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale.

Sursa foto: adevarul.ro