ELENA UDREA i-a cerut ca martori in DOSARUL GALA BUTE pe BOC, PREDOIU si COCOS

ELENA UDREA a solicitat vineri, in timpul audierilor de la Curtea Suprema din DOSARUL GALA BUTE, ca in proces sa fie audiati, ca martori, CATALIN PREDOIU, EMIL BOC si DORIN COCOS, fostul ministrul aducand si detalii despre o intalnire cu Emil Boc pentru sponsorizarea evenimentului, transmite Mediafax.

Vineri, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a avut loc un nou termen din procesul GALA BUTE, in care ELENA UDREA este judecata alaturi de Rudel Obreja, Tudor Breazu, Stefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Ion Ariton si Ana Maria Topoliceanu, sedinta la care ELENA UDREA a cerut instantei audierea fostului ministru CATALIN PREDOIU, a fostului premier EMIL BOC si a fostului sau sot, omul de afaceri DORIN COCOS.  

CITESTE SI: DNA A INITIAT O NOUA ACTIUNE IMPOTRIVA ELENEI UDREA

Fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului, ELENA UDREA, a dat declaratii in fata judecatorilor, referitoare la acuzatiile care i se aduc, precizand ca este posibil sa fi avut loc discutii intre ea, Emil Boc si fostul ministru, Ion Ariton, despre eventuale incercari de convingere a unor companii de stat pentru sponsorizarea evenimentului.  

Astfel, intrebata fiind daca a discutat in 2011 cu Ariton despre sponsorizarea de catre 10 companii de la Ministerul Energiei a GALEI BUTE, ELENA UDREA a declarat: “Direct cu domnul Ariton nu am discutat. Este posibil ca amandoi sa fi participat la discutia cu Emil Boc, legata de companiile de stat care ar fi putut sponsoriza evenimentul.”

Sursa foto: realitatea