ELENA UDREA i-a luat APARAREA LUI VICTOR PONTA, in Plenul Camerei Deputatilor

ELENA UDREA i-a luat apararea premierului VICTOR PONTA in discursul ei din fata plenului CAMEREI DEPUTATILOR, inainte ca acesta sa voteze RIDICAREA IMUNITATII fostului ministru. 

”Suntem singura tara din Europa in care PRIM-MINISTRUL A FOST PUS SUB ACUZARE. Punerea sub acuzare a prim-ministrului pentru FAPTE VECHE DE 7-8 ANI, care erau cunoscute, arata ca justitia si DNA se amesteca SACRIFICAND ROMANIA… se incearca SCHIMBAREA GUVERNULUI. Opozitia nu ar trebui sa incerce sa preia puterea prin astfel de manevre”, a declarat Udrea, care a adaugat ca „la fel se incearca SCHIMBAREA PRESEDINTELUI SENATULUI”.

CITESTE SI: A inceput VOTUL pentru CEREREA DE URMARIRE PENALA in CAZUL ELENA UDREA. UPDATE

Elena Udrea a mai adaugat ca intr-un stat de drept nu este normal ca o persoana sa fie ARESTATA PREVENTIV INAINTE SA FIE INTREBATA , asa cum, adauga aceasta, s-a intamplat in cazul ei.

”Ce fapte recente ale mele justifica aceasta noua cerere a procurorilor?!”, a continuat Udrea. ”Doamna procuror impotriva careia am depus sesizari a cerut arestarea mea preventiva inainte sa vada daca sau ce am de spus”, a concluzionat aceasta.

Sursa foto: Realitatea