ELENA UDREA ii ia fata lui Cristi Diaconescu

ELENA UDREA este singura din PMP care”poate sa acumuleze simpatia pro-Basescu intr-o CANDIDATURA”, a declarat luni seara, la Realitatea TV, consultantul politic Cozmin Gusa.

“Eu nu vad alta posibilitate la PMP decat ca ELENA UDREA sa ia taurul de coarne, fiind cel mai expresiv dintre potentialii de la PMP, fiind CANDIDATUL care poate sa acumuleze simpatia pro-Basescu intr-o CANDIDATURA.

Citeste si: UDREA VISEAZA LA TURUL 2 AL ALEGERILOR PREZIDENTIALE

CANDIDATUL care poate sa decida in turul doi diferenta dintre CANDIDATUL aliantei PNL-PDL si CANDIDATUL PSD este CANDIDATUL lui Basescu. Iar acel CANIDIDAT, de care se pot lipi cele mai multe voturi, este ELENA UDREA. Nu CRISTIAN DIACONESCU. DIACONESCU este un om asimilat cu stanga. Nu mai stie lumea cine e”, a spus Gusa. 

In opinia consultantului, DIACONESCU este “foarte greu identificabil din punct de vedere public”. 

“Vorbim de candidatul lui Basescu. Basescu poate sa aiba un anumit rol. Sa motorizeze in plus. Nefericirea lui CRISTIAN DIACONESCU este ca nu poate sa fie motorizat. E foarte greu identificabil din punct de vedere public. A dovedit asta in toate campaniile. CRISTIAN DIACONESCU nu e facut sa fie CANDIDAT, e facut sa fie pus in functii. Are capabilitatea sa isi duca mandatul intr-un mod coerent si fara surprize”, a declarat Gusa. 

CRISTIAN DIACONESCU: PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU A SEMNAT PRIMUL PE LISTA MEA DE SUSTINATORI PENTRU PREZIDENTIALE

Sursa foto: pesurse.ro