Elena Udrea ii solicita premierului Victor Ponta sa prezinte rezultatele reducerii TVA-ului la paine

Elena Udrea i-a solicitat, joi, premierului Victor Ponta sa prezinte rezultatele reducerii TVA-ului la paine pana la 9%.

Partidul Miscarea Populara (PMP) sustine ca masura reducerii TVA la paine la 9% nu a avut efectul scontat, nici in plan social si nici in cel referitor la cresterea incasarilor la buget, a declarat deputatul Elena Udrea, joi, intr-o conferinta de presa.

“Cat priveste TVA-ul la paine, am vazut ca reducerea acestui TVA, pana in momentul acesta, nu a dat nici pe departe rezultatele scontate. Avem nevoie si cerem domnului prim-ministru Victor Ponta sa prezinte care este rezultatul scaderii TVA-ului la 9% la paine, pentru ca nici efectul social scontat, painea nu a fost nici mai ieftina la raft, si nici de cresteri de incasari la buget este evident ca nu au fost atinse”, a spus Elena Udrea. 

Citeste si: Comisarul european Dacian Ciolos se va afla la Bucuresti pana in 5 aprilie

Deputatul a adaugat ca in cazul in care se va reveni la pretul de dinainte al painii “vom avea o crestere cu 15% al costului painii ceea ce, evident, ca va face ca viata de zi cu zi a romanilor sa fie mai grea si mai scumpa”.

Sursa foto: gandul.info