ELENA UDREA il contrazice pe TRAIAN BASESCU: O femeie are SANSE la prezidentiale

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, ELENA UDREA, a declarat, vineri seara la Realitatea TV, ca nu este de acord cu declaratiile presedintelui TRAIAN BASESCU potrivit carora o femeie nu are SANSE, in prezent, sa ajunga presedintele Romaniei.

Totodata, ELENA UDREA a subliniat ca intotdeauna a fost consecventa, in ceea ce priveste convingerile sale, in conditiile in care, precizeaza liderul PMP, “de zece ani, spun si ma lupt pentru acelasi lucru”.

Citeste si: ELENA UDREA s-a dus la staretul care i-a PREZIS ca va ajunge PRESEDINTE

”Ma asteptam ca presedintele sa nu spuna lucrurile aceastea. Zilele trecute, am vazut un sondaj potrivit caruia 48 la suta dintre romani ar fi de acord sa voteze o femeie. Eu sunt o femeie care a candidat, dincolo de functia de ministru, la Bucuresti, in Moldova, la Roman, si cand partidul era in cadere, in 2012, am reusit sa obtin un numar mare de voturi. Multi romani mi-au acordat votul lor, dupa ce m-am intalnit direct cu ei, in strada, si si-au facut propria lor parere despre cum sunt in realitate (…). Romanii sunt dispusi, conform sondajelor, sa voteze femei, probabil ca presedintele nu era la curent cu ultimele cercetari sociologice. Nu sunt un candidat care merge in intalniri aranjate, ca domnul Ponta sau care nu da mana cu toti oamenii, cum face KLAUS IOHANNIS. Merg, efectiv, intre oameni. Nu m-a destabilizat ce a zis presedintele. Din ce in ce mai multe femei inteleg importanta votului pe care il pot da, in aceasta toamna. Foarte multe femei vin si imi spun “Doamna Udrea, va sustin”. Este o realitate si cred ca va fi demonstrata, in noiembrie. Cred ca presedintele a gresit”, a declarat ELENA UDREA.

Citeste si: ELENA UDREA: TRAIAN BASESCU nu va fi PRIM-MINISTRU in mandatul meu de presedinte