Elena Udrea il face praf pe Tariceanu

Elena Udrea a lansat , astazi, un atac extrem de dur la adresa lui Calin Popescu Tariceanu. Motivul: presedintele Senatului ar fi vorbit in gol cu ocazia implinirii a zece ani de la integrarea Romaniei in NATO.

“Am ascultat astazi in Parlament o multime de discursuri despre importanta aderarii Romaniei la NATO. Din pacate, nu am putut sa nu observ ca, in fata, la microfon s-au ingramadit oameni care de-a lungul carierei lor politice, prin actiuni concrete, nu au facut altceva decat sa se opuna principiilor si valorilor asumate de tara noastra prin intrarea in Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord.

Printre acestia, actualul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu a insirat o sumedenie de cuvinte goale despre cat de bine ii este tarisoarei in NATO. De buna seama, e o noua dovada de razgandire caracteristica, pentru ca nimeni nu a uitat cum acelasi Tariceanu, intre biletele roz si pomeni electorale, voia in 2007, fara sa consulte in prealabil CSAT, sa retraga trupele romanesti din Irak si Afganistan in ciuda angajamentelor pe care ni le luasem in fata partenerilor nostri internationali si iritand toate tarile membre”,a sc ris Elena Udrea pe pagina pesonala de Facebook.

Citeste si: Elena Udrea, atac la baioneta impotriva tandemului Nicusor Constantinescu – Radu Mazare