ELENA UDREA il invata pe PONTA cum poate demonstra daca a fost sau nu OFITER ACOPERIT

Elena Udrea, prezidentiabilul PMP, a declarat joi, referindu-se la declaratiile sefului statului potrivit carora Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit al SIE intre 1997-2001, ca premierul poate demonstra ca afirmatiile presedintelui nu sunt adevarate anuland HG 223/2013 cu o alta Hotarare de Guvern care sa-i permita sa ceara relatii la SIE despre statutul sau.

“Eu cred ce spune presedintele Romaniei, dar domnul Ponta poate sa ne contrazica si sa demonstreze ca nu este adevarat intr-un mod foarte facil pentru el. Si anume, acea Hotarare de Guvern (HG 223/2013 — n.r.) pe care si-a dat-o, e presupun ca si-a dat-o tocmai pentru a-si garanta pastrarea secretului pe care-l detine, poate sa o schimbe, sa dea o Hotarare de Guvern pe care sa o schimbe repede, sa o publice in Monitorul Oficial, sa aiba libertatea de a ne spune, de a cere SIE hartii oficiale legate de statutul lui. Acum se prevaleaza de aceasta lege, aceasta Hotarare de Guvern pe care si-a dat-o singur si spune ca nu are voie sa spuna daca a fost sau nu a fost”, a declarat Elena Udrea intr-un interviu acordat Hotnews.ro.

CITESTE SI: ELENA UDREA a dezvaluit ce GRESELI a facut TRAIAN BASESCU in ultimii ani 

Candidata PMP a negat ca s-ar fi aflat in relatii apropiate de familie cu Victor Ponta si a spus doar ca l-a cunoscut pe vremea cand ea era avocat, iar el procuror, si, de asemenea, a colaborat cu acesta in 2009, in vremea cand ambii erau ministri.

“Doar imi amintesc ca pentru noi a fost ciudat, asa, ca s-a ridicat din grupul juristilor tineri, el era magistrat, noi eram avocati, si dintr-o data am auzit ca ajuns seful corpului de Control si apoi a avut o ascensiune foarte rapida catre Parchetul General, dar la vremea aceea nu ne-am dat explicatii, pur si simplu am constatat ca a avut o ascensiune foarte rapida”, a afirmat Udrea.

CITESTE SI: UDREA solicita retragerea lui PONTA din cursa pentru Cotroceni si demisia din functia de premier

Sursa foto: realitatea.net