Elena Udrea: L-as vota pe George Maior la alegerile prezidentiale

Deputatul PDL Elena Udrea il prefera pe liderul PNL Crin Antonescu, daca acesta va ajunge sa concureze in turul doi cu Victor Ponta. Udrea si-a dezvaluit optiunile la alegerile prezidentiale in cadrul emisiunii „Adevarul Live”.

Acest lucru s-ar putea schimba, pentru ca daca in cursa prezidentiala va intra George Maior, votul Elenei Udrea se va indrepta catre directorul Serviciului Roman de Informatii (SRI). “Faptul ca nu sunt intotdeauna de aceeasi parere cu actuala conducere a partidului nu inseamna ca eu sunt cea care vede gresit lucrurile, ca vreau raul partidului. Sunt in PDL si putini ar avea caderea sa judece loialitatea mea fata de partid.

Este adevarat ca mi-as fi dorit ca partidul sa fie in mijlocul unui mare proiect de centru-dreapta, sa isi propuna minimum 25% la europarlamentare, sa fie capabil sa genereze un candidat al dreptei pentru prezidentiale. Am obosit sa port acest stindard al unitatii dreptei, putini inteleg ca PDL ar putea da candidatul la prezidentialele din 2014. Daca nu ar fi atat de vanitosi si intransigenti, ar putea da candidatul, dar pentru asta ne-ar trebui mai putina drama si mai multa luciditate”, a declarat Elena Udrea, noteaza Adevarul.

Sursa foto: adevarul.ro