ELENA UDREA, la primul INTERVIU din ARESTUL la DOMICILIU

ELENA UDREA va acorda un prim interviu dupa ce a scapat de ARESTUL PREVENTIV si a fost plasata de magistratii Instantei Supreme in AREST la DOMICILIU.

Fostul ministru inculpat in doua dosare cu greutate, MICROSOFT si GALA BUTE, va fi luata la intrebari de junalistii CATALIN STRIBLEA si ION CRISTOIU, duminica seara, cu incepere de la ora 21.00 la postul B1 Tv, anunta CRISTOIU pe blogul sau personal.

”Dupa cum probabil unii dintre dvs ati aflat din promo difuzat de B1Tv, duminica seara, de la 21 la 23 il voi insoti pe Catalin Striblea in dialogul sustinut cu arestata la domiciliu ELENA UDREA.

Va fi o premiera postdecembrista: un interviu transmis in direct dintr-un domiciliu transformat in celula.

CITESTE SI: ELENA UDREA, primul mesaj de la ELIBERARE: Inca nu m-am obisnuit sa ma trezesc in patul meu 

Formatul – Catalin Striblea, capitan, eu, secund – s-a verificat in eficacitatea sa prin interviurile anterioare luate lui Traian Basescu, Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu.

Ultimul interviu acordat de ELENA UDREA unei televiziuni a fost cel din 8 februarie 2015, in cadrul emisiunii moderate de Sabin Orcan pe B1Tv.

La putin timp dupa aceea, va fi ARESTATA PREVENTIV. Concomitent, Binomul SRI-DNA va declansa o campanie mediatica fara precedent, mobilizindu-si la locul de munca toti ofiterii acoperiti, campanie menita a contracara dezvaluirile ELENEI UDREA despre BINOMUL SRI-DNA prin atribuirea lor unei corupte.

Au trecut mai mult de doua luni de cind Elena Udrea nu s-a exprimat intr-un interviu in direct la tv. Doua luni si ceva au fost pentru noi, cei de dincoace de gratii. Pentru ELENA UDREA, cea de dincolo de gratii, au fost ani, daca nu chiar decenii.

S-a schimbat ELENA UDREA in aceste 72 de zile de AREST PREVENTIV?

Si-a pastrat teposenia fata de BINOMUL SRI- DNA sau a inteles ca trebuie s-o lase mai moale, pentru ca deocamdata catusele sunt la Ei?

Cum isi vede viitorul in politica?

Se va duce pe la PMP sau il va lasa sa mearga doar pe TRAIAN BASESCU?

La aceste intrebari vom gasi un raspuns duminica seara.

CITESTE SI: ELENA UDREA a anuntat CAND o va VIZITA TRAIAN BASESCU

Desi, intre noi fie vorba, luind seama la plecaciunile facute fata de argatii lui Dan Voiculescu de la Antena 3, se pare ca la prima intrebare avem deja raspunsul:

ELENA UDREA si-a pierdut in mare parte clontosenia care o facuse celebra.

S-o tuci pe bucatareasa de Dana Grecu si pe Femeia cu barba care e Mircea Badea nu inseamna altceva decit o primejdioasa oboseala a personalitatii.

Ca de obicei cind e vorba de un interviu la care particip cu intrebatori ajutatoare, va rog pe dvs, cititorii acestui blog, sa-mi scrieti ce intrebari ati pune ELENEI UDREA daca ati fi in locul meu”, a scris ION CRISTOIU pe blogul sau.

Sursa foto: gandul.info