ELENA UDREA lanseaza o IPOTEZA SOC in legatura cu viitorul politic al lui TRAIAN BASESCU

Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP) si prezidentiabilul acestei formatiuni la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, a lansat o ipoteza soc in legatura cu viitorul politic al presedintelui Traian Basescu.

Udrea a declarat in timpul unui interviu acordat postului de radio RFI luni dimineata, ca il vede pe actualul sef al statului in fruntea Partidului National Liberal (PNL). Prezidentiabilul PMP a spus ca nu exclude varianta in care Traian Basescu ar putea ajunge in fruntea liberalilor. 

CITESTE SI: ELENA UDREA solicita sprijinul electoratului PNL si PDL in turul I al alegerilor prezidentiale

RFI: In cazul in care domnul Iohannis pierde procesul de la instanta suprema cu Agentia de Integritate si face un pas inapoi, se retrage, l-ati vedea pe Traian Basescu la varful noului PNL? Sau e o varianta prea SF?

“In politica, la fel ca si in viata, intotdeauna trebuie sa lasi loc pentru variantele cele mai putin credibile. Nu, in momentul acesta nu exista aceasta varianta, nu se gandeste nimeni la asta. Insa cred ca rolul presedintelui in politica romaneasca, v-am spus, va fi primordial in perioada urmatoare si cred ca va continua sa fie, cu sau fara acte, liderul dreptei”, a raspuns Elena Udrea.

CITESTE SI: RASTURNARE DE SITUATIE! Udrea ii da o LOVITURA SOC lui Traian Basescu 

Sursa foto: realitatea.net