ELENA UDREA lanseaza un NOU ATAC la adresa LAUREI KOVESI si a lui VASILE BLAGA

ELENA UDREA, fostul ministru ARESTAT PREVENTIV in dosarul GALA BUTE, continua sa se razboiasca din spatele gratiilor cu procurorul sef al DNA, LAURA CODRUTA KOVESI, si cu VASILE BLAGA, copresedinte al noului PNL.

Acest nou ATAC declansat de ELENA UDREA survine la nici 24 de ore distanta dupa ce KOVESI declarase ca VASILE BLAGA nu face obiectul unei urmariri penale in dosarul MICROSOFT, un alt caz in care ELENA UDREA este inculpata.

“Iesirea de ieri a procurorului-sef DNA, LAURA CODRUTA KOVESI, prin care l-a exonerat si mangaiat pe frunte pe VASILE BLAGA devoaleaza, de fapt, protectia de care se bucura liderii PNL si apropiatii noului Presedinte in aceasta perioada. Practic, acestia sunt imuni pentru ca este nevoie de ei in vederea schimbarii majoritatii parlamentare.

CITESTE SI: INCENDIAR Turnatorii ELENEI UDREA si-au schimbat “din mers” declaratiile. Unde e geanta cu bani? 

Am putea fi de acord cu declaratia doamnei KOVESI ca denunturile nu erau suficiente daca nu exista o fractura logica evidenta si pentru un copil de clasa intai: pe baza denunturilor facute in care se aminteste de Vasile Blaga si alti lideri PNL, in cazurile lui DORIN COCOS si GABRIEL SANDU s-a dispus arestul la domiciliu in dosarul MICROSOFT. Semn ca procurorii au crezut in veridicitatea declaratiilor si au probe in acest sens. Mai ales ca DORIN COCOS a prezentat conturi si facturi concrete in sprijinul spuselor sale.

Mai mult decat atat, in cazul ELENEI UDREA, s-au luat decizii impuse de conducerea DNA chiar daca existau doar denunturi aparute din senin si doar pe ultima suta de metri a anchetei. Deci, argumentul doamnei KOVESI nu sta in picioare”, se arata intr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a ELENEI UDREA de catre echipa de comunicare a deputatului.

CITESTE SI: ELENA UDREA DEZMINTE “BARFELE” aparute in presa: ABERATII si MINCIUNI! 

ELENA UDREA sustine ca “nu se bate si nu ataca” institutiile statului: SRI, DNA sau Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), are incredere ca procurorii si judecatorii vor proceda si actiona corect. Fostul ministru aminteste ca lupta sa este cu sefii a doua institutii: LAURA CODRUTA KOVESI si FLORIAN COLDEA, “care exercita puterea in Romania de o maniera oculta”.

Sursa foto: jurnalul.ro