Comisia Juridica a Camerei a dat AVIZ POZITIV pentru inceperea URMARIRII PENALE a ELENEI UDREA

Fostul ministru al Dezvoltarii, ELENA UDREA, a fost prezenta, miercuri dimineata, in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, unde se va stabili daca va fi acceptata cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) de URMARIRE PENALA pe numele acesteia. ELENA UDREA a declarat ca le-a cerut colegilor sa incuviinteze cererea DNA.

UPDATE 11.00: Comisia Juridica a Camerei a dat AVIZ POZITIV pentru inceperea URMARIRII PENALE a ELENEI UDREA! Votul in plen va avea loc saptamana viitoare.

”Eu nu voi intra pe fondul cauzei. Sunt sub control judicIar. Toti abia asteapta sa fac o greseala, astfel ca nu voi discuta pe fondul cauzei”, a afirmat ELENA UDREA.

CITESTE SI: ELENA UDREA huiduita la sectia de politie: Sunt niste oameni PLATITI care strigau si la Cotroceni 

”Initial in guvern s-a vrut ca aceasta gala sa fie organizata de Ministerul Dezvoltarii. Ulterior, pentru ca nu s-a putut face acest lucru s-a decis ca promovarea Romaniei sa fie facuta prin aceasta gala”, a continuat UDREA.

“Le-am solicitat colegilor din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor sa incuviinteze cererea DNA”, a conchis ELENA UDREA dupa scurta intrevedere cu membrii Comisiei.

CITESTE SI: ANUNT SOC. CINE a TURNAT-O pe ELENA UDREA in DOSARUL GALA BUTE 

Sursa foto: jurnalul.ro