ELENA UDREA: Locul PDL pe scena politica va fi OCUPAT de PMP

Presedintele PMP ELENA UDREA a declarat la primul Congres al Femeilor Populare ca prin topirea PDL in PNL ramane pe scena politica un loc “care este al nostru”, al Miscarii Populare.

„Este un loc pe care-l meritam”, a spus liderul Udrea, adaugand ca PMP este partidul care-si propune sa continue lupta pentru independenta justitiei si pentru depolitizarea institutiilor statului.

ELENA UDREA a acuzat conducerea actuala a PDL, afirmand ca e una „slaba, care a prabusit pur si simplu partidul la alegerile din 25 mai 2014”, potrivit evz.ro. Ea a criticat “topirea” PDL in PNL, vazuta drept este o modalitate comoda prin care sefii PDL au evitat raspunderea pentru esec.

Citeste si: UDREA: Nu ar trebui sa existe organizatii de femei

 De asemenea, referindu-se la liderii PDL si ai Fortei Civice, Elena Udrea a afirmat ca sunt multi „cei care sunt gata azi sa bata palma chiar cu cei pe care-i acuzau de lovituri de stat”, considerand ca acest lucru inseamna renuntarea la valorile sustinute in urma cu 2 ani.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: CRISTIAN DIACONESCU este CEL MAI LEGITIM candidat pentru Presedintie

 Udrea a cerut femeilor din PMP sa aiba incredere in proiectul Miscarii Populare. Ea a spus ca PMP “are drumul lui si nu s-a infiintat ca sa dispara topindu-se in PNL”. “Miscarea Populara are viitor, e un partid facut pentru 2016”, a afirmat Elena Udrea, indemnand la munca sustinuta pentru ca PMP sa creasca in continuare.

Sursa foto: cugetliber.ro