ELENA UDREA lovita de SCANDALUL iscat de DOSARUL MICROSOFT

Intreaga clasa politica, indiferent de culoare este afectata de scandalul nascut de DOSARUL MICROSOFT. Dupa ce un martor al procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) a legat numele premierului VICTOR PONTA de acest caz, a venit randul unui alt prezidentiabil sa fie “lovit”, indirect, de ceea ce presa numeste Dosarul Ministrilor.

Este vorba de ELENA UDREA, presedinte si candidat la prezidentiale al partidului Miscarea Populara (PMP), care va fi afectata direct de noile marturii din dosarul instrumentat de procurorii anticoruptie in care apare numele fostului ei sot, DORIN COCOS, care se pare ca ar fi primit o spaga de 8-9 milioane de euro, noteaza stiripesurse.ro.

CITESTE SI: VICTOR PONTA si ADRIAN NASTASE sunt implicati in dosarul MICROSOFT – martor DNA 

“Tot din discutiile purtate am inteles ca sumele remise lui Dorin Cocos au fost in cea mai mare parte remise in numerar, banii fiind retrasi numerar din Elvetia de Pescariu Dinu si inmanati personal de acesta lui Dorin Cocos. Din cate am auzit, Dorin Cocos a primit 8,9 milioane euro, iar Gheorghe Stefan circa trei milioane de euro. Tot in jur de trei milioane a primit si Gabriel Sandu”, se arata intr-un document al DNA.

CITESTE SI: Procurorul General a trimis solicitarile DNA de urmarire penala a 9 fosti ministri in dosarul Microsoft

Sursa foto: obiectiv.info