ELENA UDREA, mesaj de ULTIMA ORA din AREST

ELENA UDREA, mesaj de ULTIMA ORA din AREST

Elena Udrea continua sa comunice prin intermediul site-urilor de socializare, chiar daca se afla dupa gratii. Echipa de comunicare a Elenei Udrea spune ca in perioada in care a condus MDRT, aceasta a a actionat concret in sensul reducerii fenomenelor coruptiei si risipei din aparatul administrativ, raspunzand astfel acuzatiilor ca ar fi patronat un sistem macinat de coruptie la nivelul Ministerului Dezvoltarii. 

“Una dintre acuzaţiile care i se aduc Elenei Udrea este că ar fi patronat un sistem măcinat de corupţie la nivelul Ministerului Dezvoltării. Nimic mai neadevărat! În realitate, Udrea a acţionat concret în sensul reducerii fenomenelor corupţiei şi risipei din aparatul administrativ.

Citeste si: ELENA UDREA A INFIINTAT UN ADEVARAT SISTEM MAFIOT, SE ARATA IN MOTIVAREA CURTII

Fapte:
• S-au introdus standarde de cost la lucrări.
• S-au limitat la 10% adiţionalele la contractele cu statul.
• S-au prioritizat investiţiile în funcţie de gradul de execuţie al lucrărilor şi de importanţa lor socială.
• S-au transparentizat plăţile făcute de minister, prin publicarea ordinii în care s-au plătit facturile către firmele de construcţii.
• S-au redus cheltuielile interne ale ministerului cu peste 40%.

În perioada următoare, vom prezenta declaraţii şi acţiuni concrete ale Elenei Udrea care arată clar lupta pe care a dus-o pentru a reforma sistemul, a limita corupţia şi risipa resurselor publice”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Elenei Udrea.

Citeste si: MOTIVARE ICCJ: FUNCTIONARI DIN MDRT PLANGEAU LA SEDINTELE CONVOCATE NOAPTEA DE ELENA UDREA