ELENA UDREA, mesaj din arest despre RETINEREA lui HORIA GEORGESCU

Echipa de comunicare a ELENEI UDREA a transmis pe pagina acesteia de Facebook ca “nu ar fi deloc surprinzator ca acuzatiile aduse la adresa lui Horia Georgescu sa fie adevarate”, mai ales ca neregulile din ANRP erau semnalate de deputatul PMP inca din 2010.

ELENA UDREA mai transmite ca retinerea sefului ANI si inaintarea unei cereri de arestare pentru acesta reprezinta o fortare uriasa, iar tinta finala este schimbarea majoritatii parlamentare si inlocuirea Executivului.

“Asa cum Elena Udrea a spus inca din 2010, la ANRP au fost foarte multe nereguli. Deci, nu ar fi deloc surprinzator ca acuzatiile la adresa lui Horia Georgescu sa fie adevarate. Pe de alta parte, retinerea lui Georgescu si inaintarea unei cereri de arestare pentru «abuz in serviciu» reprezinta o fortare uriasa.

Citeste si: HORIA GEORGESCU, RETINUT de DNA. INGRID ZAAROUR, pusa sub CONTROL JUDICIAR. UPDATE

In fapt, avem de-a face cu un plan foarte bine ticluit de binomul Coldea – Kovesi prin care se incearca decapitarea tuturor institutiilor importante din Romania si punerea pe pozitii a unor oameni perfect controlabili. A inceput cu DIICOT-ul, a continuat cu SRI-ul si acum avem cazul ANI. Urmeaza Senatul – cu dosare, daca nu se reuseste prin aritmetica parlamentara. Nu ar fi de mirare, sa vina randul si sefului Camerei Deputatilor. Tinta finala este schimbarea majoritatii parlamentare si inlocuirea Executivului, Puterea aparenta urmand sa fie exercitata de binomul Iohannis – PNL, controlat si el de CoKo. De aceea, liderii PNL par in acest moment intangibili”, scrie ELENA UDREA.

Citeste si: DIRECTORUL ANI despre acuzatiile ELENEI UDREA: Este exclusa implicarea SRI in dosarele de la ICCJ

“Ca sa nu fie comentarii intr-o anumita parte a presei, facem precizare ca Udrea nu il cunoaste foarte bine pe Horia Georgescu, singurele momente in care s-au intalnit au fost evenimente oficiale”, se mai spune intr-un Post Scriptum la mesajul ELENEI UDREA.

Sursa foto: bucurestifm.ro