Elena Udrea mistocareste Guvernul Ponta!

Cand nu ajungi la struguri, spui ca sunt acri! Asa se poate caracteriza intentia doamnei Elena Udrea de a ironiza masurile luate de Guvernul Ponta. Elena Udrea propune noi taxe pentru plagiat, pentru aparitiile premierului la TV, sau taxa pe kilogram de nou angajat in Guvern.

Ce a uitat Elena Udrea? A uitat sa propuna si o taxa pe borduri, pe florile aduse pana acum de primarii PDL din import, o taxa pe celebra frunza, sau perceperea unei taxe si pe aparitiile TV ale fostului premier Emil Boc, cel care sfida conferintele de presa care aveau loc dupa o sedinta de Guvern, prin clasicul trei intrebari va rog.

Elena Udrea il ataca si pe Victor Ponta, considerand ca face deplasari la Bruxelles pe post de prim-ministru fara treaba, scrie rtv.net.

Probabil Elena Udrea s-a obisnuit cu un prim-ministru pe post de purtator de cuvant al matelotului de la Cotroceni. Nu stiu cata treaba avea Victor Ponta la Bruxelles, dar cu siguranta Emil Boc chiar nu avea nicio treaba, el fiind doar cel care transmitea directivele primite de la Cotroceni.

Daca ar propune Elena Udrea si taxarea vorbitului ca sa ne bagam in seama, probabil ca la bugetul de stat ar ajunge sume importante care ar contribui la vindecarea ranilor produse de diminuarile de salarii si pensii.

Foto: Mondo News