ELENA UDREA: Multi membri PDL sunt NEMULTUMITI de fuziunea cu PNL si vor sa PLECE din partid

ELENA UDREA, ARESTUL POLITIEI CAPITALEI, ACTRITA PORNO, COLEGA DE CELULA

Liderul Partidului Miscarea Populara, ELENA UDREA, spune ca a avut discutii cu fosti colegi de-ai sai din PDL care sunt NEMULTUMITI de fuziunea cu PNL si vor sa PLECE din partid si sa se inscrie in PMP.

“Sunt multi, mai ales dintre cei de la PDL care nu sunt de acord cu drumul acesta pe care a pornit PDL si care inseamna topirea in PNL. Sunt discutii cu fosti colegi, oameni care vor sa se alature proiectului Miscarea Populara, NEMULTUMITI fiind de situatia in care se afla acum pentru ca nu toata lumea este vesela de disparitia PDL”, a afirmat ELENA UDREA, vineri seara, la Sinaia.

Citeste si: ELENA UDREA are un singur REGRET in raport cu PDL

In acest context, presedintele PMP i-a criticat pe liderii PNL si PDL, spunand ca acestia nu au adus electoratului lamuriri cu privire la ce anume isi propune viitoarea constructie politica.

Citeste si: TARICEANU analizeaza FUZIUNEA PNL-PDL

“Pana la acest moment nu am auzit ce isi propune viitoarea constructie politica. Faptul ca doua partide au ales sa fuzioneze, pana la urma pe noi cei de la Miscarea Populara ne intereseaza mai putin. Pe mine si pe colegii mei fosti PDL-isti sigur ca ne doare ca dispare acest brand, dar este pana la urma treaba celor de la PDL daca ei accepta sa dispara Partidul Democrat Liberal. Intrebarea este ce castiga sau pierde electoratul de centru-dreapta din aceasta fuziune pentru ca pana acum nu am auzit nimic de la liderii acestor partide despre ce-si propun ei sa faca mai departe, ce proiecte vor sustine, ce principii vor sustine, cum se raporteaza la evenimente importante care au avut loc in ultimii ani in Romania, ma refer aici la evenimentele din vara lui 2012, cum se raporteaza la independenta justitiei, la baronii locali. (…) Deocamdata vedem o competitie intre doua echipe pe functii, pe sigla, pe imn, pe nume si pe ce se mai cearta ei acolo”, a adaugat Elena Udrea, citata de Mediafax.