ELENA UDREA: Nici un copil de gradinita nu putea sa-i creada pe cei PATRU INCULPATI DIN GALA BUTE

ELENA UDREA a declarat, joi, ca se bucura ca judecatorii au respins cererile lui STEFAN LUNGU, GHEORGHE NASTASIA, ANA MARIA TOPOLICEANU si DRAGOS BOTOROAGA  de a fi JUDECATI IN PROCEDURA SIMPLIFICATA in DOSARUL ”GALA BUTE”, informeaza Mediafax.

“Eu sper ca cineva de aici a fost in sala si a vazut ce hal de declaratii au dat oamenii aceia. Nici un copil de gradinita nu putea sa-i creada. Era evident, contrazicerile dintre ei, contrazicerile cu vechile declaratii, neconcordante, minciuni, atitudinea. Un judecator cu experienta – si cei de la Inalta Curte evident ca au experienta – isi dau seama vazand un inculpat care da o declaratie daca spune adevarul sau nu. Se simtea de la un capat la altul”, a spus deputatul.

CITESTE SI: DOSARUL GALA BUTE: AU RECUNOSCUT DAR N-AU SCAPAT! LOVITURA DURA PENTRU 4 DINTRE INCULPATI

“Evident ca tinta este Elena Udrea. Dorinta era de a da vina pe Elena Udrea pentru a scapa ei. Ma bucur ca au ramas sa fie judecati in continuare alaturi de mine in acest proces”, a mai spus Elena Udrea.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins judecarea cauzei in procedura simplificata pentru Lungu, Nastasia, Topoliceanu si Botoroaga. In cererile, formulate pe 16 octombrie, cei patru au aratat ca recunosc in totalitate faptele de care sunt acuzati si au dat declaratii complete privind imprejurarile in care s-au comis faptele de care sunt acuzati de catre procurori.

Sursa foto: Gandul