ELENA UDREA: Nu am intervenit NICIODATA, in NICIO SITUATIE, pentru nimeni la ANRP

ELENA UDREA, AREST LA DOMICILIU, CONTROL JUDICIAR, HOTARARE OFICIALA, POLITIE, AVOCAT, MARIUS STRIBLEA, CONDITII

Presedintele PMP, ELENA UDREA, a precizat, duminica, pe Facebook, ca nu are nicio legatura cu presupusa interventia la ANRP facuta pentru a fi aprobat un dosar de restituire pentru GHEORGHE STELIAN si nu a intervenit NICIODATA si in NICIO SITUATIE pentru nimeni la conducerea ANRP.

”Citesc pe blogul lui Robert Turcescu un document oficial DNA! In primul rand pun intrebarea daca este normal ca un astfel de document sa fie dat pentru a aparea “pe surse”, unui fost colaborator (sau actual) al Serviciilor? Inca nu stim al caror Servicii. Pentru ca imi este amintit numele intr-o insiruire, fac urmatoarele comentarii: nu am nicio legatura cu presupusa interventie la ANRP facuta pentru a fi aprobat un dosar de restituire pentru Gh. Stelian; niciodata, in nicio situatie, nu am intervenit pentru nimeni la conducerea ANRP, nu am vorbit cu niciun reprezentant al acestei institutii pe care, de altfel nici macar nu-i cunosteam. Asa cum am precizat deja, nu am stiut ca Alina Bica, cu care eram colega in Guvern la acea data, era reprezentanta Ministerului Justitiei la ANRP”, a scris ELENA UDREA pe contul sau de socializare.

Citeste si: ALINA BICA ar fi primit un TEREN in Snagov, iar Cocos si Udrea BANI, pentru despagubirea ilegala la ANRP

Ea a adaugat ca a vorbit cu colegi din conducerea partidului atunci cand a auzit despre posibile ilegalitati comise de presedinta ANRP, dar cei carora le-a reclamat i-au spus ca se inseala.

“Dar, in legatura cu anumite informatii care mi-au ajuns la urechi in acea perioada, despre posibile ilegalitati comise de Presedinta Agentiei, am vorbit cu colegi din conducerea partidului. Dar nu numai cu colegi!!! Toti cei carora le-am reclamat mi-au spus ca ma insel, ca nu se probeaza nimic…Justitie pana la capat inseamna si adevar pana la capat! Tic tac…tic tac…”, a adaugat Udrea.

Citeste si: Alina Bica, un nou dosar penal. Ar fi luat 3,5 milioane de euro de la omul de afaceri Ioan Niculae. Reactiile lui Liviu Dragnea si Victor Ponta

Fostul procuror sef al DIICOT, Alin Bica, ar fi primit o cota-parte dintr-un teren in Snagov, apartinand fostei sotii a lui Dorin Cocos, iar acesta din urma, fiul sau si Elena Udrea ar fi primit bani, in urma implicarii in despagubirea lui Gheorghe Stelian pentru un teren supraevaluat.