ELENA UDREA: Nu am nicio legatura cu afacerea MICROSOFT

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, a declarat, marti seara, ca nu exista posiblitatea ca ea sa aiba vreo legatura cu afacerea Microsoft, subliniind ca nu cunostea afacerile fostului sau sot, Dorin Cocos.

“Celor care ma ataca, dar mai ales sustinatorilor mei, le spun ca nu exista nicio posibilitate ca eu, Elena Udrea, sa am vreo legatura cu aceasta afacere (Microsoft—n.r.), in masura in care ea va fi demonstrata de procurori ca fiind asa cum arata acum. Oamenii chiar daca sunt casatoriti, cel putin in cazul meu, mai ales cand au cariere separate, ajung la un moment dat sa aiba chiar in interiorul unei casatorii vieti separate. Acesta este si motivul pentru care pana la urma am ajuns la un divort”, a declarat Elena Udrea, marti seara, la Digi24.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI acuza: Este posibil ca in campania ELENEI UDREA sa fie si banii lui COCOS 

Ea punctat ca nu cunostea afacerile fostul sau sot, Dorin Cocos. “Fostul meu sot a fost de la inceput om de afaceri, nu a devenit om de afaceri cand m-a cunoscut pe mine. Sotul meu a fost in relatie cu oamenii politici intotdeauna, nu a cunoscut oameni politici in momentul in care eu am intrat in politica sau in momentul in care s-a casatorit cu mine. Asa a ramas si dupa ce am divortat. Ca acest dosar evident imi creeaza mie ca si candidat o mare problema este o realitate, dar pe fondul problemei nu are nicio legatura, nu cunosteam afacerile sotului meu. Nu pot sa spun ca nu m-ar fi interesat, dar am avut atat de multe lucruri de facut in ultimii zece ani in cariera mea incat nici timpul necesar nu il aveam pentru a sta de vorba”, a afirmat Udrea.

CITESTE SI: UPDATE. Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Nicolae Dumitru, Gheorghe Stefan, ARESTATI in dosarul Microsoft 

Ea a reafirmat ca justitia trebuie sa cerceteze si sa afle adevarul pana la capat, indiferent cine este implicat in aceasta cauza. “Am spus de cand a aparut acest dosar: justitia sa cerceteze si sa afle adevarul pana la capat, indiferent cine este implicat in aceasta cauza, indiferent ce nume, indiferent cu cine a fost casatorit, indiferent in ce relatii. In plan uman evident ca este un moment dificil pentru ca totusi am fost casatorita cu bune si cu rele zece ani cu Dorin Cocos, sigur acum el este casatorit cu altcineva, are o alta familie, dar in plan uman evident ca nu este un moment usor pentru mine”, a punctat Udrea.

Omul de afaceri Dorin Cocos a fost retinut, luni seara, de procurorii DNA, fiind acuzat de fapte de coruptie in dosarul Microsoft. 

Sursa foto: adevarul.ro