ELENA UDREA nu are bani de CAUTIUNE! Fostul ministru va CONTESTA masura dispusa de procurori

ELENA UDREA s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), fiind citata intr-un nou dosar. In cel de-al treilea dosar, in care a scapat de arestare prin votul Parlamentului, ELENA UDREA trebuie sa plateasca o cautiune de 5 milioane de lei in zilele urmatoare.

ELENA UDREA a declarat ca nu poate plati cautiunea pentru ca toate bunurile ei sunt sechestrate chiar de catre DNA. ”Nu pot plati. Am toate bunurile sechestrate chiar de catre DNA. Imi e imposibil sa achit o cautiune atat de mare, cea mai mare din Romania, in conditiile in care bunurile sunt sechestrate.

CITESTE SI: UDREA: CAUTIUNE DE 5 MILIOANE DE LEI, DESI AM TOATE BUNURILE SECHESTRATE. AM PRIMIT O ALTA CITATIE PENTRU UN ALT DOSAR

Toate resursele mele sunt in declaratia de avere. Voi contesta la instanta si in fata procurorilor atat cuantumul cat si faptul ca mi se cere sa platesc o cautiune in conditiile in care toate bunurile imi sunt sechestrate. Traiesc din indemnizatii. Am resurse minimale. Imi e imposibil din indemnizatia de parlamentar si din veniturile mele sa plateasc aceasta cautiune. Se va cere un nou aviz de arestare daca nu platesc”, a declarat ELENA UDREA, la sosirea la sediul DNA.

Sursa foto: jurnalul