ELENA UDREA: NU ma tem ca ca voi ajunge din nou in AREST. Mi se spune ca sunt o TINTA in continuare

ELENA UDREA crede ca poate ajunge din nou in inchisoare insa nu se teme de asta. Fostul ministru nu doreste sa uite experienta arestului si marturiseste ca unele persoane au avertizat-o ca este in continuare o “tinta”. “Nu ma tem ca voi ajunge din nou in arest”, a spus ELENA UDREA, miercuri seara, la postul RomaniaTv.

Intrebata daca i-a fost frica de momentul in care urma sa i se puna catusele, ELENA UDREA a raspuns ca s-a temut de ce reactie va avea: “Teama de reactie am avut-o. Nu am stiut cum voi reactiona. Sa te gandesti la 11 noaptea singura in DNA ca urmeaza sa mi se puna catusele. Am reactionat foarte bine. Nu am facut atac, nu m-am panicat. Este extrem de traumatizant in schimb, mai ales pentru o femeie. Nu ma tem ca pot ajunge din nou in arest”.

De asemenea, persoane din zona DNA si SRI o avertizeaza ca este in continuare tinta: “Si acum mi se spun tot felul de lucruri. Daca nu te potolesti, ti se face nu stiu ce dosar. Oameni care vin sa spuna din DNA, din zona SRI-ului, din presa, de peste tot. Vezi ca esti tinta in continuare. Potoleste-te. Am suficiente dosare, dar niciodata nu este suficient cand vrei sa distrugi pe cineva”.

CITESTE SI: UDREA: EXISTA POSIBILITATEA CA BASESCU SA CANDIDEZE LA PRIMARIA CAPITALEI. AR CASTIGA

ELENA UDREA s-a referit si la situatia lui SORIN OPRESCU si faptul ca este bolnav si arestat: “Daca ne gandim la probleme de sanatate pe care le are si cum se poate el trata in restul Politiei Capitalei, da, cred ca foarte multora li se face mila de SORIN OPRESCU. Dansul inteleg ca este bolnav cronic, este sub tratament. Pentru un om care depinde de un tratament medical este cu atat mai greu. (…) Inclusiv cei care lucreaza in arest, politistii de acolo, sunt expusi la toate acele boli pe care le au cei care vin in arest preventiv. Este foarte greu pentru cineva bolnav sa stea in arest preventiv. Oricine sufera de o afectiune grava este in pericol”.

In fine, ELENA UDREA a afirmat ca scrie o carte intitulata “72 de zile in catuse”, pe baza experientei din inchisoare. “A fost destinul meu sa ajung acolo. Odata ce ai ajuns acolo, ai gresit, asta este, du-ti crucea chiar si in conditiile astea inumane”, a mai spus aceasta.

Sursa foto: realitatea