ELENA UDREA va plati CAUTIUNEA DE 5 MILIOANE DE LEI cu un IMOBIL. UPDATE

Fostul ministru al Turismului, ELENA UDREA, se va prezenta, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde vrea sa gaseasca, impreuna cu procurorul de caz, o solutie pentru a se achita de CAUTIUNEA de cinci milioane de lei, informeaza postul B1 Tv.

UPDATE 18.00 ELENA UDREA venit la DNA cu niste documente cu care sa dovedeasca ca POATE ACOPERI CAUTIUNEA de cinci milioane de lei stabilita de DNA. Astfel, una dintre firmele la care Elena Udrea este ACTIONAR a depus o GARANTIE CU UN IMOBIL a caruit valoare acopera cautiunea.

UPDATE 10.00: “Este exclus sa platesc CAUTINEA de 5 milioane de lei”, a declarat ELENA UDREA inainte sa intra in sediul institutiei.

Astfel, ELENA UDREA  a precizat ca este exclusa varianta platii CAUTIUNII deoarece bunurile ei sunt deja sub sechestru, potrivit sursei citate. Miercuri a fost ultima zi in care ELENA UDREA a putut achita cautiunea de cinci milioane de lei. In conditiile in care acest lucru nu s-a intamplat, pentru ziua de joi a fost stabilita o intalnire cu procurorul de caz, in cadrul careia s-ar putea stabili cum va putea achita ELENA UDREA cautiunea.

CITESTE SI: ICCJ RESPINGE PLANGEREA ELENEI UDREA IN CAZUL CONTROLULUI JUDICIAR PE CAUTIUNE

In acest dosar procurorii au cerut aviz din partea Parlamentlui pentru inceperea urmaririi penale, retinerea si arestarea ELENEI UDREA. Deputatii au incuviintat URMARIREA PENALA si RETINEREA, dar au respins cererea de ARESTAREA PREVENTIVA.

Sursa foto: jurnalul