Elena Udrea: PDL trebuie sa caute acum un continuator al proiectelor lui Traian Basescu

Elena Udrea

Deputatul PDL, Elena Udrea, este de parere ca democrat-liberalii trebuie sa caute acum un continuator al proiectelor lui Traian Basescu, altfel ar putea aparea cineva care chiar sa fie convingator in dorinta de a reprezenta electoratul care a votat cu PDL in 2012.

“PDL nu face suficiente eforturi sa-si mentina aceasta baza de votanti si ca liderul liberalilor va incerca sa ne ia de sub nas voturile in 2014. Pe de alta parte, ca pe acest electorat este o mare batalie politica astazi – se pune problema cine-l va mosteni? Raspunsul este simplu: cine-l va dori mai mult, cine-l va convinge ca e in stare sa continue proiectele lui Traian Basescu”, a scris Udrea pe Facebook.

“Daca noi, PDL, vom continua in cheia in care pare ca nu ne intereseaza ce se intampla cu cei care au votat cu noi chiar in 2012, pentru ca eram “oamenii lui Basescu”, ar putea aparea cineva care chiar sa fie convingator in dorinta de a reprezenta acest electorat. In logica aceasta, mi se pare mai util sa cauti acum un continuator al proiectelor lui Traian Basescu, un urmas, daca vreti, decat o alternativa. Mai ales ca optiunile alternative sunt palide, stravezii chiar, ca sa folosesc un eufemism. In incheiere, as spune ca nu toti mesagerii aduc vesti rele si ca acestia sunt mai mult decat bine intentionati, dorind cu adevarat binele PDL si al dreptei romanesti”, a explicat Elena Udrea.

Democrat-liberala a mai precizat ca PDL are nevoie de Traian Basescu, atat in interiorul cat si in exteriorul partidului.

“Ca PDL are nevoie de Traian Basescu am spus-o in repetate randuri: in interiorul si in exteriorul partidului. Unii au fost de acord cu mine, destul de multi, altii au incercat sa ma convinga ca poate e mai bine ca partidul sa aiba un alt drum. Am luat in calcul si ideea ca as putea sa fiu eu subiectiva”, scrie Elena Udrea pe Facebook.