ELENA UDREA: Pentru functia de PREMIER as putea sa o propun pe ANCA BOAGIU

ELENA UDREA, ARESTUL POLITIEI CAPITALEI, ACTRITA PORNO, COLEGA DE CELULA

Candidatul PMP la Presedintie, ELENA UDREA, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Slatina, ca este putin probabil ca presedintele TRAIAN BASESCU sa fie in viitor prim-ministru, adaugand ca acesta a spus clar ca nu doreste sa ocupe aceasta functie.

“Orice e posibil. Dar putin probabil, pentru ca domnul TRAIAN BASESCU, desi ar fi categoric cel mai bun prim-ministru pe care l-ar putea avea Romania in acest moment, a spus clar ca nu se pune problema. Deci nu are rost sa analizam noi, daca dansul spune clar ca nu va fi, nu doreste si nu va fi premierul Romaniei”, a declarat ELENA UDREA, raspunzand unei intrebari referitoare la posibilitatea ca Traian Basescu sa fie la un moment dat premier al Romaniei.

Citeste si: ELENA UDREA le propune contracandidatilor semnarea unui PACT pentru JUSTITIE INDEPENDENTA

Intrebata despre modelul de premier femeie, ELENA UDREA a mentionat ca un model de femeie PREMIER ar putea fi ANCA BOAGIU. “Un model de PREMIER femeie trebuie sa fie o femeie care sa fie gata sa isi formeze o echipa puternica, competenta, sa o conduca, sa stea la birou foarte mult timp. Ma gandesc ca o persoana care ar putea sa fie prim-ministru ar fi ANCA BOAGIU, ca sa va dau si un nume, in situatia in care am vorbit de un premier femeie, pentru ca ANCA BOAGIU este la un alt partid, nu se pune problema. Dar este o femeie cu care am guvernat si consider ca a fost un ministru foarte bun”, a declarat ELENA UDREA, citata de Agerpres.

Citeste si: ELENA UDREA a explicat “misterul” pozei care a devenit VIRALA: Imi aranjam sutienul. FOTO

Candidatul PMP a mai spus ca in situatia in care va fi aleasa presedintel, primul lucru important pe care il va face va fi sa schimbe premierul si sa formeze o alta majoritate parlamentara. “Primul lucru important este sa schimb primul-ministru, sa schimb guvernul, si asta o sa fac in prima saptamana la Cotroceni, aducand la discutii liderii politici ai partidelor parlamentare, in asa fel incat sa formam o alta majoritate parlamentara cu care sa schimbam guvernul. Voi guverna cu cei care vor crede in viziunea votata de romani pentru ca se presupune ca daca ajung la Cotorceni cu aceasta viziune, oamenii cred in ea si doresc sa fie pusa in practica, voi guverna cu oameni care au dorinta sa schimbe Romania in bine”, a mai spus ELENA UDREA.