Elena Udrea: PMP va avea un scor cu doua cifre la europarlamentare. Vom face altfel de politica, vom arata ce inseamna sa te opui USL-ului

Deputatul Elena Udrea a declarat, sambata, la Sighisoara, ca PMP isi propune sa aiba la euroalegeri un scor cu doua cifre, mentionand si ca formatiunea poate sprijini un candidat cu sanse la Presedintie.

Udrea a anuntat ca Partidul Miscarea Populara isi propune un scor “cu doua cifre” la europarlamentare, iar anul politic 2014 sa fie anul in care Miscarea Populara sa fie revelatia politica.

“PMP poate sprijini un candidat cu sanse reale la Presedintia Romaniei si speranta noastra este ca acel candidat va fi unicul candidat al dreptei”, a spus Udrea.

Ea a mai spus ca formatiunea se mobilizeaza pentru atingerea acestui obiectiv si a adaugat ca, prin ceea ce s-a intamplat in ultimele trei zile, semnalul a fost perceput nu numai de catre membrii PMP, ci si de catre toti cei care inca sunt pe margine, se uita, pun intrebari la ceea ce se intampla pe scena politica si inca isi cauta o echipa careia sa i se alature.

Citeste si: Plecarile din PDL la PMP au lasat in urma un val de critici. Ce spune Cezar Preda

“Ne-am propus sa facem altfel de politica, fata de politica pe care o fac partidele déjà consacrate, altfel de politica fata de USL si fata de alte partide din opozitie. PMP va demonstra, in parteneriat cu presedintele Romaniei, ce inseamna sa te opui cu adevarat, credibil, USL-ului la guvernare si va demonstra ce inseamna sa ai o viziune”, a mentionat Elena Udrea.

Ea a tinut sa mai precizeze ca Partidul Miscarea Populara nu ofera functii, ci un loc intr-o echipa care se va lupta pentru proiectele pe care le-a sustinut alaturi de presedinte, pentru o Romanie care sa scape deUSL.

“Nu este singurul val de oameni politici care se alatura Miscarii Poulare. Si in perioada urmatoare, cu siguranta ca multi vor fi convinsi atat dintre cei care sunt déjà in politic, dar mai ales cei care nu s-au inscris inca intr-un partid, vor fi convinsi sa vina alaturi de noi”, a apreciat Udrea.