ELENA UDREA: PMP sustine formarea unui GUVERN DE UNIUNE NATIONALA

ELENA UDREA, AREST LA DOMICILIU, CONTROL JUDICIAR, HOTARARE OFICIALA, POLITIE, AVOCAT, MARIUS STRIBLEA, CONDITII

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), ELENA UDREA, a declarat sambata, la Baile Tusnad, dupa sedinta Consiliului National al partidului, ca formatiunea pe care o reprezinta considera ca, in acest moment, o solutie ar fi formarea unui GUVERN DE UNIUNE NATIONALA, intrucat actualul executiv este lipsit de legitimitate.

“Partidul Miscarea Populara crede ca actualul guvern este lipsit de legitimitate. Ca urmare, sustinem o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta. Consideram ca Guvernul Ponta trebuie sa plece. Solutia pentru guvernare, din acest moment, ar putea, in virtutea rezultatului alegerilor din 16 noiembrie, chiar daca a fost un vot nici pe departe pro-Iohannis si pro-PNL, ci un vot anti-Ponta si anti-PSD, PNL ar putea sa-si asume guvernarea. Nici aceasta guvernare nu ar fi una legitima, pentru ca nu s-a dat un vot pe partide, dar in virtutea faptului ca au presedintele incepand din 22 decembrie ar putea sa-si asume aceasta guvernare. Solutia, insa, pe care PMP o vede in acest moment este aceea a unui Guvern De Uniune Nationala”, a declarat ELENA UDREA.

Citeste si: ELENA UDREA: PMP ii va adresa o INVITATIE FORMALA presedintelui TRAIAN BASESCU de a se alatura proiectului nostru

Ea a adaugat ca PMP ar sustine un GUVERN DE UNIUNE NATIONALA, daca acesta si-ar asuma proiectele si obiectivele formatiunii pe care o conduce, amintind mai multe legi, cum ar fi cea a sanatatii sau a finantarii presei.

Citeste si: CRISTIAN PREDA a fost EXCLUS din PMP

La Colegiul National al PMP de la Baile Tusnad au participat aproximativ 90 de persoane, sefi de organizatii judetene si membri in conducerea centrala a partidului.