ELENA UDREA: PNL si PDL ar trebui sa-l sustina pe DIACONESCU la PREZIDENTIALE

ELENA UDREA, presedintele Partidului Miscarii Populare (PMP), a afirmat luni, in studioul Adevarul Live, ca PNL si PDL ar trebui sa-l sustina pe candidatul PMP la ALEGERILE PREZIDENTIALE, CRISTIAN DIACONESCU, deoarece in acest fel ar beneficia si de electoratul lui TRAIAN BASESCU.

“Imi dau seama ca nu ar fi rau pentru celelalte partide, PNL si PDL, sa se gandeasca serios sa-l sustina pe CRISTI DIACONESCU. Cel mai bine ar fi sa sustina candidatul PMP, pentru ca ar fi inclusiv cu un electorat al lui Traian Basescu”, a spus ELENA UDREA. In opinia sa, nu este necesara o contopire a tuturor partidelor de dreapta in PNL, dar este nevoie de sustinerea unui CANDIDAT UNIC. 

CITESTE SI: PREDOIU: “Nu veti avea un RAZBOI Predoiu-Macovei”

“De ce ar vrea PMP sa se topeasca in PNL? Suntem de centru-dreapta, nu vrem sa ne certam cu celelalte partide, nu suntem in opozitie cu dansele. Daca ne dorim sa dam in toamna un contracandidat puternic, atunci cred ca e nevoie de un dialog, macar pentru turul doi al prezidentialelor”, a argumentat ea, citata pe site-ul Adevarul.

ELENA UDREA a afirmat ca se observa o “competitie intre VICTOR PONTA si ACL pentru a se distanta de TRAIAN BASESCU”, ideea gresita, in opinia sa, in conditiile in care “exista un electorat al presedintelui, electoratul basist, si care pentru un contracandidat al lui PONTA este decisiv”. 

CITESTE SI: Motivul pentru care ACL amana desemnarea CANDIDATULUI la prezidentiale 

“Cred ca va face diferenta in turul I. A te detasa de presedinte dupa ce ai fost alaturi de el zece ani este o lipsa de logica politica. De ce sa te asezi in corul celor care au ca strategie conflictul cu TRAIAN BASESCU si sa sfidezi un electorat al presedintelui? Nu inteleg de ce aceasta constructie noua isi propune sa se confrunte cu presedintele. Calculul politic arata ca cineva trebuie sa ia electoratul basist”, a continuat liderul PMP.

CALIN POPESCU TARICEANU este un “cal troian aruncat in electoratul dreptei cu care Ponta spera sa obtina un procent din electoratul de centru-dreapta”, a mai spus UDREA.  “Categoric ca TARICEANU va lua niste voturi. Si va lua din voturile liberalilor”, a spus UDREA, care a precizat ca isi doreste sa construiasca prin PMP “a treia forta politica din Romania”.

Sursa foto: realitatea.net