ELENA UDREA: “Ponta este o PIAZA REA pentru Romania”

Liderul PMP, ELENA UDREA, crede ca Victor Ponta este vinovat de clasarea Romaniei pe locul 12 la Eurovision si spera ca premierul sa nu se duca la Madrid, la finala disputata duminica de tenismena Simona Halep.  “Victor Ponta este o PIAZA REA pentru Romania”, a scris UDREA pe Facebook.

ELENA UDREA a marturisit ca locul 12 ocupat de Romania la Eurovision i se “datoreaza” lui Victor Ponta, care aduce GHINION Romaniei.

Citeste si: NIMENI NU SE ASTEPTA LA ASTA! PAULA SELING, CU OCHII IN LACRIMI: “DOAMNE AJUTA!”

” Victor Ponta este o PIAZA REA pentru Romania. De fiecare data cand participa la un eveniment in care tara este reprezentata, GHINIONUL se tine scai de ai nostri. Asa se face ca, in martie, echipa de rugby a pierdut la Tbilisi Cupa Europeana a Natiunilor in fata Georgiei dupa un meci la care a participat Premierul, iar finala Eurovision din Danemarca de aseara nu a facut nici ea exceptie. Cu Victor Ponta in gradena sustinatorilor in ziua in care un vicepremier rus ameninta ca va survola Romania cu un bombardier, Paula Seling si Ovi s-au clasat abia pe locul 12, desi erau favoriti”, a scris UDREA pe Facebook.

Citeste si: ELENA UDREA: VOM REFUZA SA MAI FACEM JOCUL LUI VICTOR PONTA

“Ii cer public Primului ministru sa ne spuna costurile de deplasare la Copenhaga si cine a platit pentru a intelege romanii cati bani se duc pentru ca Victor Ponta, in goana sa nebuna dupa imagine, sa fie PIAZA REA pentru toti reprezentantii nostri. Sper ca nu merge astazi la Madrid sa ii poarte ghinion Simonei Halep!”, a incheiat ELENA UDREA.

Sursa foto: obiectiv.info