ELENA UDREA: PONTA isi face campanie electorala in loc sa se ocupe de INUNDATII

ELENA UDREA, unul dintre liderii Partidului Miscarea Populara (PMP), a lansat un nou ATAC la adresa premierul VICTOR PONTA despre care a spus ca isi face campanie electorala pe banii statului si ca in loc sa se ocupe de INUNDATII se plimba prin tara cu un avion militar.

Prezenta la sarbatoarea Sambra Oilor, o petrecere campeneasca anuala din judetul Maramures, ELENA UDREA a declarat ca este indignata de faptul ca VICTOR PONTA, prezent si el la manifestare, a profitat de moment pentru a-si face campanie electorala.

Citeste si: PONTA: In ultima vreme TRAIAN BASESCU ne supune unui ATAC cu PARASUTE 

“Eu vin aici in fiecare an si am ramas uimita de discursul politic si electoral sustinut de VICTOR PONTA in fata acestor oameni care au venit sa se simta bine si sa celebreze, ca in fiecare an, Sambra Oilor. Oamenii din aceasta zona nu s-au lasat pacaliti si au inceput sa il huiduie, iar in acel moment, domnul PONTA a declarat ca are un mesaj din partea presedintelui TRAIAN BASESCU. Eu ma indoiesc ca seful statului a vorbit cu premierul in ultima vreme”, a declarat ELENA UDREA.

Citeste si: VICTOR PONTA a comis o noua GAFA! Afla despre ce este vorba 

“In plus, nu ma mir ca VICTOR PONTA se plimba de colo colo cu un avion militar, adica pe banii statului, pentru a face CAMPANIE ELECTORALA pentru PSD, in loc sa stea la Palatul Victoria si sa se ocupe de INUNDATIILE care au avut loc in aceste zile”, a mai spus ELENA UDREA. 

Sursa foto: realitatea.net