ELENA UDREA: Pot sa-l bat pe VICTOR PONTA in orice confruntare politica. El e al doilea MAZARE

elena_udrea

Deputatul ELENA UDREA a declarat sambata, in cadrul unui forum al Partidului Miscarea Populara (PMP) organizat la Targu Mures, ca premierul VICTOR PONTA ar fi doar un actor de televiziune si ca ar fi un al doilea MAZARE, care vorbeste de la Palatul Victoria, nu de la Constanta.

“VICTOR PONTA, de la masa Guvernului e actor. E al doilea MAZARE, dar vorbeste de la Palatul Victoria, nu de la Constanta. Romanii sa se gandeasca ce va fi Romania dupa 2014, daca ei nu vor veni la vot sau vor accepta sa voteze doar cei care primesc o punga de zahar, un litru de ulei, cum i-a invatat domnul Dragnea. Asa stiu ei obtina voturi, mintind sau furand”, a spus ELENA UDREA, in timpul forumului.

La finalul intalnirii cu simpatizantii PMP, ELENA UDREA a nuantat, aratand ca VICTOR PONTA “este un sprijin pentru baronii locali, si-i asuma, si asuma tot ceea ce fac acesti baroni locali, ii apara in fata legii; si in al doilea rand, pentru ca si dansului ii place foarte mult spectacolul mediatic”.

“Domnul VICTOR PONTA este urmare actor de televiziune si sta toata ziua la televizor, din pacate, este prim-ministru, ar trebui sa guverneze, nu sa presteze la televiziuni si cred ca sunt cele doua caracteristici suficient de importante ca sa tragem concluzia ca nu este un bun prim-ministru pentru Romania astazi si categoric n-ar fi un bun presedinte”, a sustinut ELENA UDREA.

Aceasta a accentuat ca exista un mare risc ca Romania “sa revina la perioada lui Nastase”, pe motiv ca premierul ar incerca sa faca un zid intre Justitie si baronii locali ai PSD.

“Este foarte mare acest risc, pentru ca vedem in aceste zile cum tot partidul, in frunte cu VICTOR PONTA, se face zid intre justitie si baronii locali, cei care sunt cercetati penal. Ne amintim de epoca lui ADRIAN NASTASE, cand nimic nu se intampla in tara aceasta, decat daca vroia liderul PSD de la acea vreme in care guvernarea era doar in folosul partidul pe care-l reprezenta, PSD-ul, in care baronii locali prosperau in teritoriu, capatau putere si deveneau din ce in ce mai siguri pe practicile pe care le aveau acolo in teritoriu, adica lipsa transparentei cheltuirii banului public, promovarea in functii numai a celor din preajma lor, o aroganta in fata institutiilor statului, in teritoriu, acolo unde exista un baron local, nu misca nimeni: nici Politia, nici Parchetul, nici alte institutii ale statului, n-aveau nimic de spus in fata acestora”, a sustinut deputatul.

Citeste si: Elena UDREA o LAUDA pe Codruta KOVESI

ELENA UDREA a mai spus ca prioritatea sa sunt alegerile europarlamentare, unde PMP spera sa obtina un scor cu doua cifre si ca in eventualitatea in care ar candida la presedintia Romaniei l-ar putea invinge pe premierul VICTOR PONTA.

“E adevarat ca pot sa-l bat pe VICTOR PONTA in orice confruntare politica, pornind de la un argument simplu: nu ne putem compara. VICTOR PONTA nu a facut nimic pentru tara asta, desi a fost ministru, o data cu mine, in primul Cabinet Boc, in 2009 – si atunci dansul tragea chiulul, nu venea la serviciu, sa stiti, la sedintele de Guvern domnul PONTA isi lasa o secretara de stat, o fina de-a lui, de prin Satu Mare, nu venea la serviciu, se ducea sa joace baschet sau cine stie ce facea, iar acum, vedeti, vine la sedinta de guvern doar intre doua reprize de baschet, spune doua declaratii de la masa Guvernului si apoi dispare, iarasi, pana seara, cand apare la televiziune. Deci domnul PONTA nu are ce sa spuna ca a facut pentru romani, in timp ce eu, oriunde merg in tara aceasta, prin orice localitate trec, vad un proiect terminat cu sprijinul meu. Eu am ce sa spun romanilor ca am facut pentru ei si mai degraba poti sa crezi promisiunile unui om care a realizat ceva in viata, decat promisiunile unuia care nu a facut nimic pana in momentul acesta”, a aratat ELENA UDREA.