ELENA UDREA: Primul lucru pe care il voi face dupa ce ajung presedinte va fi sa-l SCHIMB pe VICTOR PONTA de la Guvern

ELENA UDREA, presedintele Partidului Miscarea Populara, a declarat joi seara la Realitatea TV ca primul lucru pe care il va face dupa ce va ajunge presedintele Romaniei va fi sa-l schimbe pe VICTOR PONTA de la Guvern”.

“Oamenii ar trebui sa aleaga in acest moment extrem de important pentru Romania. Momentul noiembrie 2014 este unul extraordinar de important pentru tara. Romania alege acum daca se intoarce in perioada de dinainte de 2004 in care statul era la cheremul unui partid, unor oameni politici care ocupau functii inalte, in care nu exista justitie. Societatea era sufocata de partidul-stat. Nici presa nu respira pe vremea aceea. Exista acest risc pe care romanii trebuie sa il constientizeze. Aud din ce in ce mai multi oameni vorbind despre asta, preocupati sa analizeze candidatii, preocupati de ziua de dupa, ce va fi din 17 noiembrie. Am speranta ca romanii, constientizand momentul istoric in care ne aflam, vor vota analizand foarte bine candidatii. Cred ca Romania are nevoie de lideri puternici”, a spus Udrea.

Citeste si: ELENA UDREA: Voi forma un guvern cu OAMENI DE VIZIUNE, cu oameni de buna credinta

Udrea a mai spus ca Ponta este la cheremul baronilor locali si al mogulilor de presa. “Victor Ponta este un lider la cheremul baronilor locali. Este un lider slab la cheremul mogulilor de presa. Un om caruia ii este frica de un mogul de presa ca o sa il critice, ca o sa il atace, este un om politic slab care va lua decizii sub aceasta presiune”, a spus liderul PMP.

Udrea a comentat si faptul ca Romania va pierde portofoliul pentru Dezvoltare Regionala.

Citeste si: UDREA si PAVELESCU au semnat un protocol de colaborare

“VICTOR PONTA va pierde aceasta competitie. Modalitatea in care a facut nominalizarea a dus la tot acest conflict. Este o lupta pentru a castiga aceste portofolii. Arata cat de putin pregatit este VICTOR PONTA pentru a reprezenta interesele Romaniei. Pe plan intern, oamenii sunt disperati de ceea ce se intampla cu Victor Ponta la guvernare. In interior, dezastru. In afara tarii, nu este in stare sa reprezinte Romania astfel incat sa respecte interesul pe care il avem. Si atunci ma intreb de ce mai sta la Palatul Victoria? De ce mai incurca aceasta tara? De aceea spun cu toata responsabilitatea ca primul lucru pe care il fac dupa ce ajung presedintele Romaniei e sa il SCHIMB pe acest prim-ministru. Il SCHIMB pe domnul VICTOR PONTA, schimband majoritatea din Parlament”, a spus Udrea.