ELENA UDREA, primul MESAJ PUBLIC din 2015

MESAJ DIN AREST, PRIMUL MESAJ DIN SPATELE GRATIILOR, ELENA UDREA, RAZBOI PE FACEBOOK, ARESTARE PREVENTIVA, DOSAR MICROSOFT

ELENA UDREA a postat luni pe pagina sa de Facebook primul sau MESAJ PUBLIC din 2015 in care enumera prioritatile pentru noul an.

Astfel, ELENA UDREA afirma ca sunt “foarte multe de facut in Romania”. In opinia liderului PMP, prioritare sunt “modificarea Constitutiei prin respectarea vointei romanilor, o noua lege electorala, intarirea si depolitizarea institutiilor (poate chiar prin masuri legislative), o lege care sa ajute presa sa supravietuiasca in aceasta perioada economica dificila fara sa fie obligata sa cante in struna Puterii, reforma in Sanatate sau realizarea unor investitii strategice care sa genereze locuri de munca etc.”

Citeste si: Basescu a fost asteptat cu mare fast la sediul PMP, insa fostul presedinte nu a mai ajuns

“PMP isi ia angajamentul de a fi unul dintre motoarele politice care sa genereze raspunsul la asteptarile celor care vor o Romanie frumoasa. Nu cred ca e insa suficient. De aceea, ii invit pe toti romanii sa produca, prin propriul lor exemplu, schimbarea pe care si-o doresc in tara”, mai scrie ELENA UDREA in mesajul sau.

Citeste si: ADIO UDREA? Un fost consilier prezidential anunta cu cine va face BASESCU tandem la conducerea PMP

Sursa foto: facebook.com