ELENA UDREA: PROGRAMUL MEU POLITIC pentru prezidentiale va fi facut public in zilele urmatoare

Presedinta Partidului Miscarea Populara (PMP), ELENA UDREA, a anuntat ca PROGRAMUL POLITIC si viziunea sa pentru alegerile prezidentiale vor fi facute publice in zilele urmatoare.

Candidata PMP la prezidentiale a facut declaratia la finalul intalnirii informale pe care a avut-o cu liderii formatiunii la o berarie din Parcul Herastrau si la care au mai participat presedintele TRAIAN BASESCU si primarul Clujului, EMIL BOC.

Citeste si: TRAIAN BASESCU, la BERARIE in Herastrau cu ELENA UDREA dupa mitingul PMP. UPDATE

“(Traian Basescu — n.r.) nu a avut cand sa ne spuna cum ar vedea campania. Noi ne-am bucurat de prezenta dansului si faptul ca a fost aici cu domnul Boc este un semnal ca sustinerea pe care ne-o acorda este totala”, a declarat ELENA UDREA dupa intalnirea cu seful statului.

Candidata PMP la prezidentiale a afirmat ca in mod cert TRAIAN BASESCU va veni la lansarea programului sau de campanie.

Citeste si: UDREA: “Ponta este urmasul lui Iliescu si Nastase. VICTOR PONTA este premierul ZERO”

“Este un program care porneste de la reformele pe care TRAIAN BASESCU le-a inceput. Pe de alta parte, este un program politic care poarta amprenta personalitatii mele de om politic, chiar daca sunt formata in echipa lui TRAIAN BASESCU. Cred ca nu are nimeni nicio indoiala ca am felul meu propriu de a face politica, de a face lucrurile, chiar si pentru faptul ca sunt femeie”, a mai declarat ELENA UDREA.