ELENA UDREA s-a apucat de GIMNASTICA AEROBICA. FOTO in articol

Presedintele PMP, ELENA UDREA, a facut sambata dimineata GIMNASTICA AEROBICA in Parcul Herastrau, alaturi de mama sa, de colega de partid Ruxandra Dragomir, dar si de alte doamne din Bucuresti care vor sa se mentina in forma.

“Am venit  pentru a face miscare, pentru ca miscarea inseamna sanatate. Sunt femei de toate varstele si de toate conditiile fizice, pentru ca o minte sanatoasa intr-un corp sanatos este unul dintre sloganurile noastre”, a spus Udrea, dupa o ora de exercitii fizice in parcul Herastrau din Capitala.

Elena Udrea insotita de alte 30 de femei s-au strans la ora 8.30 in parcul Herastrau. Sub indrumarea unui instructor de aerobic, femeile au facut miscare timp de 60 de minute, intr-o demonstratie care s-a dorit in acelasi timp o invitatie pentru o viata activa si pentru combaterea sedentarismului.

Citeste si: ELENA UDREA, cu pantofi rosii cu toc cui si framantand aluat. GALERIE FOTO

“Eu fac fitness, nu aerobic, deci a fost o experienta inedita pentru mine, asa cum a fost pentru majoritatea femeilor prezente azi aici. A fost un set de exercitii de intensitate medie, potrivit pentru toate participantele”, a spus ELENA UDREA.

Citeste si: Udrea, plimbare cu Mocanita in Bucovina. FOTO

PMP a lansat astfel seria de evenimente “Ora de miscare”, prin care partidul doreste sa stimuleze un stil de viața sanatos si echilibrat. Potrivit reprezentantilor partidului, evenimente de acest gen vor fi organizate saptamanal de catre Organizația de Femei a PMP intr-unul dintre parcurile bucurestene si sunt destinate tuturor femeilor care vor sa se mențina in forma.