ELENA UDREA s-a dus la staretul care i-a PREZIS ca va ajunge PRESEDINTE

Presedintele Partidului Miscarea Populara, ELENA UDREA, candidat la functia suprema in stat, a mers, luni seara, la Manastirea Sfantul Vasile din localitatea Leucusesti, din judetul Suceava, pentru a se intalni cu staretul acesteia, care i-a PREZIS ca va castiga alegerile prezidentiale.

Udrea sustine ca previziunile parintelului Ioil au “greutate” si, de aceea, este convinsa ca va ajunge in turul al doilea al alegerilor prezidentiale cu VICTOR PONTA si il va invinge.

Citeste si: ELENA UDREA: Campania electorala pentru prezidentiale va fi “BEZMETICA, PERICULOASA, HAOTICA”

“Vom face o vizita staretului de la Leucusesti pentru ca am vazut previziunea acestuia si, avand in vedere ca si eu cred acelasi lucru, de aceea sunt in competitie, vom merge pana acolo. Evident, cand vine de la un om atat de credincios, are alta greutate”, a afirmat Udrea.

Citeste si: ELENA UDREA: TRAIAN BASESCU nu va fi PRIM-MINISTRU in mandatul meu de presedinte

Staretul Manastirii Sfantul Vasile din Leucusesti, judetul Suceava, parintele Ioil, in varsta de 85 de ani, spune ca viitorul presedinte al tarii va fi o femeie. Parintele a tinut sa precizeze ca ELENA UDREA va fi cea care va ocupa fotoliul de la Cotroceni si nu candidatul independent MONICA MACOVEI.