ELENA UDREA scrie o CARTE despre perioada petrecuta in PUSCARIE

ELENA UDREA s-a prezentat, marti dimineata, la Sectia 2 de Politie, pentru  CONTROLUL JUDICIAR si a declarat ca s-a obisnuit atat de mult sa stea in casa, incat aproape ca nu iese.

“M-am obisnuit atat de mult sa stau in casa, incat aproape nu ies. Citesc, scriu, mai sunt doar cateva zile de Parlament. Ma gandesc peste vara ce o sa fac”, a spus ELENA UDREA.

CITESTE SI: ELENA UDREA: Toate partidele sunt finantate din BANI NEGRI. Este o practica GENERALIZATA 

ELENA UDREA a precizat ca s-a apucat sa scrie o carte despre cele 72 de zile petrecute in puscarie. “Scriu o carte despre cum am stat 72 de zile in puscarie. Dar rememorarea acelor evenimente nu imi face placere”, a explicat ELENA UDREA.

ELENA UDREA a mai precizat si ca se va duce sa faca un tratament pentru articulatii, pentru ca, dupa cele 72 de zile de puscarie, au inceput sa o doara articulatiile, pentru ca a petrecut mult timp in pozitie orizontala. Pentru a se trata, deputatul va merge la Baile Boghis.

CITESTE SI: UDREA nu are voie sa PARASEASCA TARA si sa VORBEASCA cu ceilalti inculpati din dosar. Cand se va prezenta la Politie 

“O sa merg sa fac un tratament cu apa termala la Boghis”, a declarat ELENA UDREA. Boghis Bai este o statiune balneoclimaterica din Salaj, unde  ELENA UDREA detine 50 la suta din actiuni.

Sursa foto: jurnalul.ro