Intalnirea dintre BASESCU si UDREA de la Cotroceni s-a incheiat

Presedintele Traian Basescu se va afla in aceasta seara, de la ora 20.00, in studioul B1 TV, unde va vorbi despre intalnirea avuta cu Elena Udrea si despre candidatul pe care il va sustine in cursa pentru Cotroceni. 

Intalnirea dintre Traian Basescu si Elena Udrea s-a incheiat in jurul orei 18.15.

UPDATE ora 16.00: Elena Udrea a ajuns la Palatul Cotroceni cu putin inainte de ora 16.00, ora la care este programata intalnirea cu presedintele Traian Basescu. Elena Udrea spunea ca ii va cere sprijinul sefului statului in campania pentru fotoliul de la Cotroceni, dupa ce ieri a fost desemnata candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Ramane de vazut pe cine va sustine Traian Basescu in cursa pentru Presedintie: pe Cristian Diaconescu sau pe Elena Udrea.

ELENA UDREA, aleasa marti drept candidata PMP la alegerile prezidentiale din toamna, se va intalni la ora 16.00 cu presedintele TRAIAN BASESCU la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre sustinerea acestuia in campania electorala.

Udrea a fost votata marti in calitate de candidat la alegerile prezidentiale din toamna in cadrul Colegiului National, la o zi dupa ce CRISTIAN DIACONESCU a anuntat ca va candida ca independent si ca demisioneaza din partid in urma disputelor privind statutul sau de prezidentiabil.

Citeste si: ELENA UDREA, atac DUR la adresa lui CRISTIAN DIACONESCU

Potrivit ELENEI UDREA, schimbarea candidatului PMP la prezidentiale a fost decisa dupa o discutie interna in partid privind modul in care se desfasoara campania electorala, discutie ce a fost recomandata si de catre seful statului. Ea a precizat, pe de alta parte, ca presedintele nu ar fi cerut nici un moment inlocuirea lui CRISTIAN DIACONESCU din postura de candidat al partidului.

Citeste si: Cristi Preda cere demiterea Elenei Udrea: Am stabilit un candidat, pe Diaconescu

“CRISTIAN DIACONESCU a fost candidatul nostru pana ieri (luni – n.r.), cand a ales sa candideze independent. Din acest moment, este un contracandidat. In aceste conditii, domnul Diaconescu nu mai poate folosi semnaturile stranse in calitate de candidat al PMP, iar TRAIAN BASESCU poate semna pentru un alt candidat. Am vorbit cu domnul presedinte si a ramas sa avem o discutie cu dansul in cursul zilei de maine”, a mai aratat ELENA UDREA, subliniind ca ea isi asuma deschis sprijinul pentru programul reformator al presedintelui TRAIAN BASESCU, spre deosebire de ceilalti candidati ai dreptei.