UPDATE. Mesaje ANTI-PONTA la marsul PMP. ELENA UDREA se lanseaza spre Cotroceni

Prezidentiabilul PMP, ELENA UDREA, a ales sa se lanseze in cursa pentru Cotroceni cu un MARS impotriva GUVERNULUI PONTA. Mii de oameni participa la MITINGUL care a inceput la ora 11.00 la Sala Palatului din Capitala.

UPDATE 12.45: MANIFESTANTII au ajuns in Piata Victoriei pe traseul str. Dem I. Dobrescu, bd. Nicolae Balcescu, bd. Lascar Catargiu. Aici presedinta PMP, ELENA UDREA, si-a inceput discursul impotriva lui PONTA.

Potrivit organizatorilor, la marsul de protest au fost asteptati peste 10.000 de oameni.

“Ponta, tara nu e a ta ca sa faci ce vrei cu ea”, “Ponta fura si minte, Udrea presedinte”, “Ponta e in misiune, tara e in recesiune”, “Ponta — PSD, somaj si saracie pentru intreaga Romanie” — au scris simpatizantii PMP pe pancarte si au scandat “Ponta pentru noi este Ceausescu doi”.

Stire initiala:

“Dupa lansarea grandioasa a lui Victor Ponta pe Arena Nationala (…) noi am decis sa nu mai facem lansarea candidaturii mele intr-un fel in care sa semene macar cu aceasta.

Citeste si: MARSUL PMP BLOCHEAZA CENTRUL CAPITALEI. VEZI AICI RUTELE OCOLITOARE

Facem un mod neconventional de lansare, cu banii pe care i-am fi cheltuit la Sala Palatului am cumarat ghiozdane si abecedare pe care le dam in toata tara, iar duminica vom face un MARS impotriva proastei guvernari si pentru locuri de munca. Il organizam de la Sala Palatului spre Guvern”, a spus, recent, ELENA UDREA.

Astfel, prezidentiabilul PMP incearca sa iasa din tiparul pe care il vede la Victor Ponta.

“Incercam sa iesim din tiparul pe care il vedem la Victor Ponta, care incepe sa semene perfect cu ce se intampla pe vremea lui Ceausescu pe Stadionul 23 August, dar si alte partide se intrec intre ele cine mobilizeaza cati mai multi oameni si cine cheltuieste cati mai multi bani”, a mai spus Udrea, potrivit evz.ro.

Citeste si: ELENA UDREA: NU STIU DACA VOI FI REGINA ROMANIEI, DAR SIGUR VOI FI UN PRESEDINTE BUN

Mii de oameni participa la MARSUL anti-Guvern. Coloana de manifestanti este condusa de ELENA UDREA, care ii are alaturi de presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, si pe presedinta organizatiei de femei a PMP, fosta tenismena Ruxandra Dragomir.