Elena Udrea: Sebastian Ghita le-a spus lui Coldea si Maior ca daca ii fac lui ce i-au facut lui Traian Basescu cu fratele lui ii va impusca

ELENA UDREA, AREST LA DOMICILIU, CONTROL JUDICIAR, HOTARARE OFICIALA, POLITIE, AVOCAT, MARIUS STRIBLEA, CONDITII

Elena Udrea a declarat luni seara, invitata la Gandul.info, ca i-a spus lui Traian Basescu despre acuzatiile la adresa generalului SRI Florian Coldea, formulate intr-un interviu acordat HotNews.ro, si ca deputatul PSD Sebastian Ghita le-a spus “metaforic” sefilor serviciului, George Maior si generalul Florian Coldea, ca i-ar impusca daca i-ar instrumenta fratelui sau un dosar similar cu cel al lui Mircea Basescu.

Sebastian Ghita “s-a dus la dl. Coldea si la dl. Maior si le-a spus ca daca ii fac lui ce i-au facut lui Traian Basescu cu fratele lui ii va impusca”, a spus Elena Udrea, la Gandul.info.

Udrea a povestit ca a avut o relatie “oscilanta” cu Sebastian Ghita, mai apropiata inainte de venirea la putere a PSD dar care s-a schimbat dupa ce Victor Ponta a ajuns premier.

“Cateodata comunicam mai mult in Parlament, chiar si in afara, in functie de interesul sau de moment, de a da semnale ca e mai apropiat de zona PDL si a presedintelui, fie de a da semnale ca e mai apropiat de PSD si Victor Ponta”.

Elena Udrea a mai afirmat ca Sebastian Ghita ii povestea “de foarte multe ori” “lucruri din discutiile pe care le avea cu conducerea SRI” si ca stie ca si el are instrumentate dosare.

In acest context deputatul PSD i-ar fi spus ca i-ar impusca pe Maior si pe Coldea daca i-ar instrumenta un dosar fratelui sau similar cu modul in care a decurs cazul Mircea Basescu – Bercea Mondial.

“Evident era metaforic” si evident ca Sebastian Ghita “va spune ca nu e adevarat”, a completat Elena Udrea.

“Sebastian Ghita mi-a povestit ca gen. Coldea ma uraste pentru ca in foarte mult timp din cei zece ani din mandatele dl Basescu am fost o sursa alternativa de informatii la presedinte. Am vrut sa ma lamuresc asupra acelui imprumut declarat, care il lega pe Cocos de acest dosar Microsoft. In acest context fostul sot mi-a spus despre aceasta intamplare rugandu-ma sa-i fixez o intalnire cu dl Coldea si Maior. Nu i-am fixat-o, nu am avut aceasta discutie. I-am spus si presedintelui, si dl Maior”, a spus Udrea.

“Ce a facut sau a spus presedintele intrebati-l pe dansul. Nu stiu, trebuie sa-l intrebati pe dansul. Toata lumea incearca sa provoace o reactie a presedintelui. Nu ar fi mai bine sa-l intrebam inainte de Dorin Cocos daca e asa, pe Alin Cocos daca a dus acei bani? Nu ar fi mai bine sa o intrebam pe doamna Bica sa o intrebam daca se faceau presiuni asupra ei? Chiar si indirect i-am spus dl Coldea ca stiu aceste lucruri, nu in sensul in care i-am spus dl Maior, cu subiect, cu predicat, cu sume. Am spus intr-o intalnire pe care am avut-o la solicitarea mea ca sunt tinta unei strategii de denigrare pe care o orchestreaza impotriva mea. I-am spus in fata, cu dl Maior de fata. I-am spus ca eu cred ca in ceea ce s-a intamplat la Paris nu a fost strain”, a completat Udrea la Gandul.info.