ELENA UDREA si-a depus la BEC CANDIDATURA pentru alegerile prezidentiale

ELENA UDREA, candidatul PMP la prezidentiale, si-a depus luni la Biroul Electoral Centrul (BEC) dosarul de candidatura pentru scrutinul din noiembrie.

ELENA UDREA a venit la BEC impreuna cu seful sau de campanie, Eugen Tomac, si presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, precum si o serie de simpatizanti ai PMP imbracati cu tricouri pe care era imprimat portretul ELENEI UDREA.

“Imi voi dedica viata Romaniei si romanilor, in calitate de presedinte. Candidatura mea este sansa unei Romanii frumoase. Fiecare etapa istorica cere un model de presedinte, iar azi dam sansa democratizarii si modernizarii acestei tari. Avem doua optiuni, sa continuam pe drumul succesului, sau sa revenim la perioada post-decembrista, cu Ponta, in care democratia moare incet, o tara plina de baroni locali”, a spus ELENA UDREA.

Citeste si: CALIN POPESCU TARICEANU si-a depus CANDIDATURA pentru alegerile prezidentiale

“Romania are nevoie de un presedinte puternic, implicat, care sa iubeasca aceasta tara. N-am stiut ca voi candida, asa a fost sa fie, este destin, mai mult decat alegerea mea, iar eu voi asigura un moment istoric in evolutia acestei tari”, a mai declarat liderul PMP.

Udrea a aratat si ca uraste comunismul si ca nu are secrete de ascuns nici in CV, nici in alta parte. Totodata, Udrea nu a ezitat sa il atace pe premierul VICTOR PONTA, facand referire la lansarea sa grandioasa.

“Cu VICTOR PONTA Romania care moare incet, o Romanie a baronilor locali, o Romanie a saraciei – asta ofera VICTOR PONTA”, a mai spus ELENA UDREA.

Citeste si: Iohannis: Romania e SUFOCATA de prea mult spectacol RIDICOL si GALAGIE

Elena Udrea a mai afirmat ca a strans peste 400.000 de semnaturi pentru candidatura sa la prezidentiale. “Am pe lista de sustinatori pe presedintele Romaniei, TRAIAN BASESCU, si cred ca toate proiectele incepute de presedinte in ultimii zece ani, toata lupta dusa de TRAIAN BASESCU pentru a invinge un sistem, un sistem ocrotit de ION ILIESCU, un sistem care l-a invins pe Constantinescu, dar un sistem care a fost invins de TRAIAN BASESCU, toata aceasta lupta pentru statul de drept inceputa de TRAIAN BASESCU trebuie continuata si ma angajez sa duc mai departe aceasta lupta. Am si semnatura domnului EMIL BOC cu care am facut echipa in ultimii ani atat la guvernare, cat si o echipa politica”, a adaugat ELENA UDREA.

 Sura foto: romaniatv.net