Elena Udrea si-a luat teren in comuna Nana din Calarasi, langa cel al Ioanei Basescu

Elena Udrea a devenit oficial om de afaceri in domeniul agricol, dupa ce luna trecuta ca a anuntat ca si-a cumparat 80 de hectare de teren agricol.

Numai ca democrat-liberala nu se opreste aici si vrea sa mai cumpere teren. Elena Udrea a dezvaluit ca detine o parte din teren in comuna Nana din judetul Calarasi, aceeasi localitate in care, in luna septembrie, fiica mai mare a presedintelui, Ioana Basescu, si-a cumparat aproximativ 290 de hectare de teren agricol, pe care seful statului doreste sa le treaca pe numele sau.

“Aproximativ 1,8 hectare din cele aproape 80 de hectare antamate sunt in comuna Nana. Restul, pana la 80, sunt in alte comune din Calarasi si din Dambovita. Intentionez sa mai achizitionez, inclusiv in Nana, daca gasesc la pret rezonabil”, a declarat, in exclusivitate, Elena Udrea, pentru iarulring.ro .

In octombrie, Elena Udrea si-a infiintat o firma in sectorul 1 al Capitalei. Destul de interesant este si faptul ca SRL-ul acesteia se numeste Agro Green Nana. Potrivit datelor Registrului Comertului, firma Elenei Udrea se ocupa de “cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase”.

Foto: enational.ro