BLONDA in BLUGI ADJUDECATA! ELENA UDREA s-a LOGODIT! SECRETUL a EXPLODAT

Relatia celor doi a aparut aproape peste noapte. La inceput mai timizi si mai discreti, apoi afisandu-se in public fara niciun fel de temeri, Elena Udrea si Adrian se apropie cu pasi repezi de implinirea primului an de relatie, ei devenind un cuplu vara trecuta.

In ciuda luptei pe care o duce in continuare in Justitie, pentru a-si dovedi nevinovatia in cateva dosare destul de complicate, “blonda fatala a politicii romanesti” si-a facut timp pentru a-si stabiliza si viata personala, gasindu-si linistea alaturi de chipesul Adrian, un fost manechin de succes cu o cota foarte buna la un moment dat pe plan international.

Lucrurile par sa se fi derulat pe repede inainte, iar surse din anturajul celor doi sustin ca, de curand, barbatul a facut pasul cel mare, oferindu-i iubitei un superb inel de logodna. Acest lucru certifica faptul ca relatia lor este mai mult decat serioasa, iar in viitorul apropiat nu este exclus sa asistam la o nunta spectaculoasa, care sa consfinteasca practic oficializarea, cu acte, a relatiei lor.

Pana atunci, comportamentul celor doi in public vine practic sa sustina aceasta informatie. Dupa ce Elena Udrea a fost surprinsa cu cateva luni in urma intr-un magazin de bijutierii, a fost randul iubitului sa mearga zilele trecute la o astfel de locatie, acolo unde a studiat cu atentie cateva modele de verighete.

Cel mai probabil, barbatul ia in calcul momentul in care isi va lega destinele de partenera lui printr-o cununie religioasa si vrea sa pregateasca din timp niste verighete cu totul si cu totul deosebite!

Sursa text: wowbiz.ro